Ce a patit Catalin Cazacu in plina strada! Simpaticul prezentator a fost luat la rost de un taximetrist!

Catalin Cazacu,fostul concurent Exatlon, a fost abordat de un taximetrist, la cea mai recenta filmare pentru emisiunea „Cash Taxi”.

Catalin Cazacu,fostul concurent Exatlon, a fost abordat de un taximetrist, la cea mai recenta filmare pentru emisiunea „Cash Taxi”. Acesta tinea sa ii transmita vedetei un mesaj important.

"M-a luat la <rost> ca ii iau painea de la gura. Clientii pe care ii dorea au ajuns pe bancheta mea!” , a povestit amuzat Cazacu. „Bineinteles ca pana la urma am ras amandoi de situatia creata si  am ramas prieteni”, a povestit prezentatorul.  
Acesta a adaugat ca a avut supriza placuta sa fie abordat de foarte multe persoane incantate sa il intalneasca. Intrebarile despre „Exatlon” si despre emisiunea „Cash Taxi” au curs lant.

„Am intalnit fel de fel de oameni, de personalitati. Sunt foarte multumit de cum au decurs filmarile  pana acum. Imi place faptul ca am ocazia sa lucrez cu oameni minunati, sunt mandru de echipa mea”, a continuat Cazacu subliniind ca intrebarile pe care le pune concurentilor sunt foarte interesante.
„Cu siguranta vor capta atentia telespectatorilor, acestia isi vor dori sa dea si ei raspunsul corect”, a completat prezentatorul.
Filmarile pentru emisiunea „Cash Taxi” continua in mai multe orase din tara, iar concurentii au sansa sa se distreze, amuze si sa castige bani alaturi de cel mai simpatic si mai generos taximetrist, Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu este campion la motociclism, a fost unul dintre cei mai valorosi concurenti de la „Exatlon”, iar acum prezinta emisiunea „Cash Taxi” la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 22:30.
 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate