Diana Belbita, fata in fata cu Anca Mihailescu! Iata cum au reactionat si ce replici acide si-au spus cele doua foste adeversare de la Exatlon! Au ingropat securea razboiului sau si-au promis o intalnire ring?

,

Diana Belbita si Anca Mihailescu s-au reintalnit pentru prima data dupa plecarea lor din competitia Exatlon.

Anca Mihailescu a lansat provocarea Dianei Belbita de a se duela in ring, pentru a-si lua revansa in fata ei, dupa cearturile avute in Republica Dominicana.

"Daca ma antrenez doua saptamani o bat pe Diana Belbita si in cusca!", a spus Anca Mihailescu.

Pe de alta parte, Diana Belbita a facut o afirmatie dura la adresa Ancai, dupa ce aceasta a avut curajul de a o provoca la un duel in cusca, fapt ce a infuriat-o peste masura si a venit in platou pentru a lamuri toate neintelgerile.

In vreme ce Diana nu contea cu reprosurile, Anca Mihailescu a incercat sa ii explice rivalei sale ca nu a facut atunci nimic intentionat ci doar si-a exercitat rolul de portar al echipei sale si mai mult decat atat s-a ales si ea, la randul ei, cu o accidentare destul de grava la picior.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Geanina, Catalin Cazacu sau Valentin? Astazi, de la ora 19:45, la Kanal D, vom afla care dintre Faimosi va fi eliminat si care echipa va castiga in jocul pentru casa!

Primele vacanțe după pandemie: agențiile de turism își prezintă ofertele

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Faimosii au pierdut lupta pentru imunitate si trebuie sa nominalizeze TREI colegi pentru eliminare! Telespectatorii au ramas muti de uimire cand au vazut CUM au fost alesi cei...

Schimb dur de replici intre Ionut de la Razboinicii si Giani Kirita: "Mi-ai spart nasul, prietene!" / "Asta inseamna sa fii barbat?" De la ce a pornit totul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies