Diana Belbita a legat prietenii pe viata cu doua dintre fostele sale colege de la Exatlon! Iata cine sunt acestea si unde au fost surprinse, de curand, impreuna cele trei "faimoase"!

Diana Belbita a fost una dintre cele mai ambitioase si destoinice concurente de la Exatlon.

Diana Blebita traieste si azi cu gandul la competitia Exatlon, care a calit-o si i-a schimbat enorm viata. Tanara luptatoare este in continuare nostalgica dupa traseele jocurilor din Republica Dominicana.Chiar daca a regretat enorm ca a parasit competitia Exatlon mult prea devreme, Diana Belbita a recunoscut mereu ca a ramas cu o experinta de viata incredibila, cu amintiri frumoase si mai cu seama a legat prietenii trainice cu cateva dintre fostele sale colege de echipa. Diana s-a inteles foarte bine in competitie cu Larisa Vasile, dupa plecarea timpurie a Andei Adam si mai tarziu si cu Geanina, cu care a legat stranse relatii de prietenie. Diana Belbita si Larisa Vasile continua sa tina legatura si in tara, unde deja s-au intalnit si au mers la film impreuna.

"Cel mai important:  am legat prietenii pe viata! Va iubesc fetele mele!", a scris Diana Belbita pe contul ei de socializare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate