Diamante, lectii de dans si bune maniere. Ce se afla in spatele celui mai prestigios eveniment de societate din Londra GALERIE FOTO

Diamante, lectii de dans si bune maniere. Ce se afla in spatele celui mai prestigios eveniment de societate din Londra GALERIE FOTO

Criticii spun ca ideea de prezentare a debutantelor in fata elitei aristocratice este un eveniment prestigious, destinat unui segment aparte din societatea britanica, cum ar fi Balul Queen Charlotte, ultimul eveniment din sezonul estival de acet tip.

Lista invitatilor la eveniment este aleasa cu mare grija: doar tinerele care fac parte din familii aristocrate sunt invitate la bal, unde, dupa luni intregi de pregatire si platind biletul de 2500 de lire sterline pe bilet, sunt acceptate sa isi arate abilitatile in materie de eleganta si stil.
In trecut, balul debutantelor era vazut ca un ritual de accedere a tinerelor la un alt nivel social, o oportunitate de a se prezenta in fata societatiisi de a-si gasi un potential sot, insa pentru debutantele de astazi e important sa poarte o rochie de designer, sa mearga in calatorii prin Europa si sa se ocupe de evenimente de caritate.
Debutantele de azi au intre 17 si 20 de ani si trebuie sa faca fata competitie pentru ca sunt jurizate din mai multe puncte de vedere : eleganta, maniere…etc.
Evenimentul presupune intalnirea cu membrii din aristocratie, ore de bune maniere, iar cea mai frumoasa si mai educata si
preocupata de toate aceste aspecte este castigatoarea balului.

Tinerele petrec luni de zile pregatindu-se pentru a-si face intrarea in ziua cea mare si fac numeroase probe pentru ca rochiile sa le stea perfect.Inaintea marelul eveniment mai multi stilisti si make-up artisti se agita in jurul lor ca sa straluceasca si sa fie impecabile. Castigatoarea de anul acesta a fost Talitha Piggot.
 

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies