Diagnostic crunt pentru Liviu Dragnea! Ce au descoperit medicii dupa ce liderul PSD s-a internat de urgenta

Liviu Dragnea se confrunta cu probleme majore de sanatate, iar diagnosticul dat de medici nu este unul deloc imbucurator.

Liderul PSD s-a internat de urgenta in cursul zilei de duminica la o clinica privata, acuzand dureri de spate foarte puternice.

"Efectiv nu a mai putut sta in picioare din cauza durerilor de spate care persista de mai multa vreme. Ele s-au acutizat in ultimele zile din cauza turneului national.

"La insistentele mele si ale lui Mircea Draghici a plecat de urgenta la un spital din Bucuresti pentru a-si face un RMN. In functie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de facut", spunea Codrin Stefanescu duminica.

In urma investigatiilor se pare ca Liviu Dragnea are dubla hernie de disc. Liderul PSD va ramane internat in urmatoarele zile iar medicii nu exclud efectuarea unei interventii chirurgicale.

Informatia a fost confirmata de Codrin Stefanescu.

"Aseara ne-a anuntat ca medicii au stabilit ca trebuie sa ramana internat pentru cateva zile. In cursul zilei de astazi (duminica) vor face analize suplimentare pentru a stabili daca este nevoie de analize suplimentare sau nu.

"Medicii nu exclud varianta unei interventii chirurgicale. I-au reprosat ca in ultimele saptamani a mers cu aceasta problema, rezistand la durere", a declarat Codrin Stefanescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate