Diabetul poate fi tinut sub control. Afla si tu ce poti face!

Author: B.M.
Actualizat: 03 iul 2019, 12:27

La nivel global milioane de oameni sunt afectati de diabet, o boală a lumii moderne.

Unul din zece adulți are diabet, în diverse stadii de evoluție a bolii. Este o cifră îngrijoratoare, iar mai grav este că milioanele de oameni cu diabet înghit la rândul lor, sute de milioane de medicamente chimice, majoritatea cu efecte adverse grave.

Cum se tratează diabetul?

Medicii spun că dieta este un prim tratament pentru această afecțiune. Apoi, în funcție de tipul de diabet, principalele metode de tratare ale acestuia sunt administrarea insulinei sau a medicamentelor și a suplimentelor alimentare.

Medicamentele de sinteză te pot ajuta să obții o glicemie normală, să previi o parte din simptomele asociate diabetului și să ții sub control complicațiile ce pot apărea după declanșarea bolii. Problema este că, daca vei citi prospectul celor mai multe antidiabetice clasice, vei vedea că efectele adverse sunt foarte puternice. Cel mai afectat de către aceste medicamente antidiabetice chimice este ficatul, dar și rinichii, sistemul nervos sau endocrin. Așa că, o alternativă mai puțin invazivă o reprezintă suplimentele naturale.

Ce metode naturiste de tratare a diabetului există?

Alternativa naturistă pentru diabet are la bază plantele medicinale și un regim alimentar ținut cu consecvență. O metodă nou apărută pe piața românească este tratamentul cu plante medicinale, care stimulează activitatea telomerilor. Telomerii sunt terminațiile cromozomilor, cu rolul de a proteja componența genetică a celulei. Un astfel de produs natural este Telom-R Diab, cu care poți reduce sau menține constantă doza de insulină, în cazul diabetului de tip 1 și menține glicemia la o valoare constantă.

Dacă ești diagnosticat cu diabet de tip 2, metoda naturistă se poate dovedi mai bună, comparativ cu medicația de sinteză, deoarece aceasta nu generează afecțiuni hepatice sau renale sau alte efecte adverse specifice.
Cum poate să ma ajute pe mine un remediu naturist pentru diabet?

TELOM-R DIAB conține o combinație din mai multe extracte de plante medicinale, acest amestec ajutând organismul să lupte eficient împotriva diabetului prin mai multe mijloace:

- extractul de frunze de Măslin și cel de Anghinare acționează precum insulina în organism, scăzând glicemia rapid.

- extractul de Armurariu este un suport prețios pentru ficat, ajutându-l să se regenereze și să funcționeze normal. Regleaza valorile colesterolului și grăsimilor din sânge, aspect important pentru persoanele cu diabet.

- extractul de Astragalus susține apărarea naturală a organismului, contribuind la menținerea sănătății inimii, a vaselor de sânge și a pancreasului.

Are rolul de a repara deteriorările produse de medicația antidiabetică de sinteză.

- Chlorella este o algă ce ajută la menținerea energiei și a tonusului pe parcursul unei zile întregi, este și o sursă naturală de nutrienți, vitamine și minerale naturale și asigură vitalitatea în lupta cu oboseala și stresul cotidian, unul dintre principalii factori ai diabetului.

Ingredientele 100% naturale, din compoziția produsului TELOM-R DIAB, sunt suficient de puternice așa încât fie scăzută și stabilizată glicemia și în condițiile unei diete echilibrate, fără exces de dulce.

Pot să mă vindec de diabet doar cu remedii naturiste?

Vindecarea cu remedii naturiste a diabetului este posibilă, dar doar în cazul diabetului de tip 2, în fazele lui incipiente, dacă a fost detectat din timp. Pe lângă remediile naturiste în schimb, trebuie să ții cont de următoarele sfaturi:

1. Redu porțiile de mâncare și greutatea corporală

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

2. Practică exerciții fizice zilnic și redu nivelul de stres

3. Elimină obiceiurile nocive (fumat, consum de alcool)

4. Ajută-ți organismul cu remedii naturiste de calitate, care chiar dau rezultate

Ce să mănânc dacă am diabet?

Alimente recomandate sunt: rădăcinoasele crude (morcov, pătrunjel, țelină), varza, conopida, broccoli, fasolea verde, fulgii de cereale intregrale (fără zahăr), pâinea neagră, fructe proaspete (fără sucuri din fructe), ciocolata neagră (cu peste 70% cacao).

Ce să nu mănânc?

Nu sunt recomandate: pâinea și făina albă, cartofii prăjiți, berea, amidonul din porumb, dulciurile cu zahăr sau derivați ai acestuia (fructoză, glucoză), fructele confiate.

Informează-te despre indicele glicemic al alimentelor. Consumul alimentelor cu indice glicemic ridicat crește riscul apariției diabetului de tip II. Alimentele cu indice glicemic mic reduc acest risc și reglează senzația de foame, glicemia și colesterolul.
Alimentele cu indice glicemic mare sunt contraindicate. Din această categorie fac parte zahărul, amidonul, făina albă, etc. Alimentele cu indice glicemic mic sunt, de regulă, legume și fructe crude, dar și unele cereale sau semințe cu valoare nutritivă mare.

Important de știut!

Diabetul este cunoscut ca ucigașul tăcut. Fiind nedureroasă, această boală are o evoluție rapidă, fără simptome evidente, până când ajunge la complicații mai mari pe termen scurt, dar poate să îți afecteze mult mai grav organismul, pe termen lung, prin apariția unor afecțiuni cardiace sau ale rinichilor, tulburări de vedere, circulatorii etc.

Cum scazi factura la electricitate fara sa investesti prea mult?

Produsul TELOM-R Diab este produs de către DVR Pharm și poate fi găsit pe site-ul celor de la DVR Pharm, dar poate fi comandat și telefonic la numărul: 0736270998

Link-uri utile:

http://www.formula-as.ro/2016/1205/terapii-alternative-58/telomerii-secretul-sanatatii-20389
http://www.formula-as.ro/2019/1370/medicina-naturii-44/diabetul-poate-fi-invins-25316
https://www.youtube.com/watch?v=VY1YHfaPmnw
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5379954/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3370421/

 

Taguri:

Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!