Dezvaluirile invitatilor de la CANCAN TV au facut ca emisiunea sa fie lider de audienta! Afla ce s-a discutat

CANCAN TV, pe placul romanilor!

Marti, 20 martie, emisiunea CANCAN TV a fost lider incontestabil de audienta. Show-ul prezentat de Andreea Mantea si Adrian Arten, la Kanal D, s-a situat pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Dezvaluirile Elenei Gheorghe despre primele luni din viata de mamica, vestea ca Ernest urmeaza sa se casatoreasca, triunghiul amoros in care a fost implicata actrita Magda Catone, dar si reactia uluitoare a sotului ei, actorul Serban Ionescu, au fost doar cateva dintre ingredientele care au facut din CANCAN TV, show-ul adorat de romani.

562.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit marti, 20 martie 2012, emisiunea CANCAN TV in intervalul orar 22.30 – 24.30, Kanal D situandu-se astfel pe primul loc in topul televiziunilor din Romania cu un rating mediu de 3.2% si o cota de piata de 11.4%, depasind astfel Antena 3 si Pro TV, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Nu ratati, CANCAN TV, emisiune prezentata de Andreea Mantea si Adrian Artene, de luni pana joi, de la 22.30, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate