DEZVALUIRI SOCANTE despre Michael Jackson! STARUL avea un implant antidrog

DEZVALUIRI SOCANTE despre Michael Jackson! STARUL avea un implant antidrog

Cantaretul Michael Jackson avea implantat sub piele un dispozitiv antidrog care il impiedica sa resimta placere daca ar fi consumat substante opiacee, potrivit unor articole publicate in presa americana.

 Se pare ca artistul american si-ar fi implantat acest dispozitiv din gama Narcan in anul 2003, pentru a contracara efectele cauzate de droguri, intr-o perioada in care incerca sa invinga dependenta de medicamente si substante interzise, informeaza contactmusic.com.

Informatia despre acest implant a fost data publicitatii de unul dintre fostii medici ai starului, anestezistul David Fournier, intr-o serie de documente oficiale depuse la tribunal, in cadrul procesului civil intentat de mama cantaretului, Katherine Jackson, companiei organizatoare de concerte AEG Live.

"David Fournier credea ca Michael Jackson l-a inselat atunci cand nu l-a informat in legatura cu implantul Narcan pe care si-l facuse, inainte de o interventie chirurgicala la care urma sa participe Fournier", se afirma in aceste documente oficiale.
Medicul, care l-a tratat pe Michael Jackson in anii 1990 si la inceputul anilor 2000, a spus ca megastarul "i-a ascuns intentionat informatia despre acel implant".

Potrivit tabloidului britanic The Sun, marturia medicului David Fournier va fi utilizata ca proba in procesul intentat de Katherine Jackson.

Mama celebrului cantaret considera ca directorii companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte din seria "This Is It" pe care starul urma sa le sustina la Londra incepand din iulie 2009, au dat dovada de neglijenta, ignorand problemele de sanatate grave cu care se confrunta fiul ei. Katherine Jackson ii considera pe directorii companiei AEG Live responsabili pentru angajarea lui Conrad Murray, medicul condamnat pentru omucidere involuntara si gasit vinovat de decesul fiului ei, in iunie 2009. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate