Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 22 sep 2022, 10:06

Exuberantă, exotică, plină de energie și cu o viață demnă de un film, Rona Hartner a deschis ușa către o parte din sufletul său în emisiunea "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Actrița a avut o viață în care s-au împletit bucurii și tristeți, s-a hrănit cu superstiții până l-a găsit pe Dumnezeu, a învins cancerul, iar acum privește cu optimism spre viitor.

Citeste si: Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive!

Primii ani din viață i-a trăit într-un mic paradis, în curtea bunicii, plină cu flori și pomi fructiferi, până când casa le-a fost demolată. Cei șase ocupanți, Rona, părinții, sora și fratele ei și bunica sa au fost nevoiți să se înghesuie în 3 camere la bloc. Își amintește foarte clar Crăciunul în care, împreună cu frații ei au găsit sub brad trei portocale, "una pentru Rinda, una pentru Rona și una pentru Raul".

"Noi am avut o sărăcie cruntă, dar părinții au ambalat acea sărăcie într-un showtime", i -a mărturisit îndrăgita actrița lui Mihai Ghiță, adăugând că, deși dormeau toți cei trei copii într-un singur pat, a avut o copilărie fericită.

Rona Hartner povestește că a trăit prima mare dezamăgire  la școala generală; era prima întâmplare dintr-un lung șir ce avea să o determine să ia calea străinătății și să se mute în Franța.

"La 5 ani cântăm gosspel, am început la 10 ani să scriu legende, după care am început să îmi pun întrebări dacă nu cumva vreau să fiu președintele României în locul lui Ceasușescu. La 11 ani a fost prima piesă de teatru la școală și am vrut neapărat să joc eu prințesa respectivă... Nu păream prințesă, dar eu, în sufletul meu, întotdeauna am fost prințesă, regină...Profa

îmi spunea <Cânți foarte bine, Rona, știi rolul dar nu o să-ți dau rolul ăsta, niciodată nu o să-l ai!>...Am suferit, m-am retras până la urmă",  rememorează artista.

Citeste si: ”Am simțit că mama mea va muri” Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Betty Salam despre tragedia care i-a marcat viața: ”M-am simțit vinovată”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Rolul Sabinei din celebrul film “Gadjo Dilo” i-a schimbat destinul. Deși nu cunoștea limba franceză s-a dus cu încredere la casting și a fost selectată dintre mii de actrițe care au fost la audiții atât în Franța, cât și în Ungaria și România. După filmări a decis să rămână în Franța și să își construiască viața așa cum o visa încă din copilărie. 

"A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc, în care Dumnezeu mă descoperă cine sunt și mă maturizează. M-a scos dintr-un context foarte negativ din România. Toate astea, datul în cărți, văzutul în cafea mă deviau și nu îmi ascultăm instinctul... De la 13 ani am învățat horoscop, chiromanție, numerologie, toate prostiile astea. Vreau să spun că sunt atât de false! 16 ani eu m-am ghidat după aceste false științe",  a spus Rona Hartner în cadrul emisiunii "În Oglindă". 

Acum trei ani, exuberanta artistă a fost diagnosticată cu o boală cumplită, cancer. Mărturisește că a salvat-o credința în Dumnezeu.  

"Ai 100 de ani după chimio, îți întră tot corpul într-o formă de degringoladă, adică nu mai ai energie …Nu știi ce ți se întâmplă. Nu mai aveam voce și nu mai aveam memorie, nu mai țineam minte piesele",  a declarat cu emoție în glas Rona Hartner.  

Actrița a trecut și printr-un scandal mediatic ce avea să îi aducă o notorietate nedorită, aceea de amanta președintelui de la acea vreme, Emil Constantinescu. Actrița i-a povestit lui Mihai Ghiță ce s-a întâmplat în acea perioada.  

"Bineînțeles că nu am fost amanta președintelui, pentru că eu eram în Franța. Asta (n.r.- scandalul) se întâmpla în noiembrie '96 și tot în noiembrie '96 dădeam castingul pentru <Gadjo Dilo> și plecam pentru șase luni de zile la filmare …",  a povestit Rona Hartner.

Rona Hartner si-a anulat nunta! Prietenii artistei erau pe ultima suta de metri cu pregatirile

Întregul interviu emoționant, cu dezvăluirile pe larg ale Ronei Hartner, îl puteți urmări pe canalul YouTube theXclusive, aici:

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies