DEZASTRU si in editia de toamna! Doar 2 din 10 au luat BAC-ul

Inca o palma pe obrazul invatamantului romanesc vine odata cu a doua sesiune a Bacalureatului.

Aproape 80%, dintre tinerii absolventi de liceu au picat. Care sunt judetele cu elevii cel mai slab pregatiti? O domnisoara vrea sa ne arate ca profesorii au gresit atunci cand nu i-au dat nota de trecere la bacalaureat. Asa ca ne spune cine a scris poezia "PLUMB": "Gheorghe Bacovia". Credeti ca se referea la GEORGE Bacovia, caci cine se mai impiedica acum de un "h"?

Domnisoara isi frange mainile de emotie. Nu a promovat nici a doua sesiune, dar a facut constestatie. Cat despre partea cu invatatul, ne spune sincer ca… "nu prea".

Nici tanarul din imagini nu sta mai bine. A reusit sa ia un 2 curat la matematica. Mai are o sansa anul viitor. Elevii care nu au promovat a doua sesiune a examenului de bacalaureat au depus astazi constestatii. Rezultatele finale le vor primi pe 4 septembrie.

Insa, chiar si dupa acestea, judetele codase, au putine sanse se urce in clasament. Potrivit estimarilor partiale acestea sunt: Giurgiu - cu  6.74 % promovati, Mehedinti cu 12.87 % si Constanta cu 16, 11 la suta. Nici elevii bucuresteni nu au excelat - numai 16,89 la suta dintre cei inscrisi au reusit sa promoveze examenul, inainte de constestatii.
##VIDEO120833##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate