DETALIUL pe care nu l-ai observat pana acum: celebritati care seamana una cu alta ca doua picaturi de apa FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:58

De fiecare data cand apar in public starurile de la Hollywood atrag atentia prin tinutele lor si prin felul in care arata.

Fiecare vedeta cauta sa fie cat mai originala, incercand astfel sa-si creeze un stil propriu, prin care poate fi usor de recunoscut. Multi nu realizeaza insa ca unele vedete seamana intre ele ca doua picaturi de apa.

Un bun exemplu sunt Nelly Furtado si Courteney Cox. De la ochii albastri pana la forma nasului si a buzelor, cele doua au foarte multe trasaturi fizice aproape identice.

Acelasi lucru il putem spune si despre
Elizabeth Banks si Leslie Mann, care sunt aproape identice. O asemanare fizica uimitoare exista si intre Cate Blanchett si Anna Torv, desi intre cele doua este o diferenta de varsta de aproape zece ani.

Iata mai jos si alte vedete care seamana izbitor una cu cealalta.

Natalie Portman si Keira Knightley


Casper Smart si Jon Cryer


Leslie Mann si Elizabeth BanksCourteney Cox si Nelly Furtado


Jordin Sparks si America Ferrera


Mai multe poze in galeria foto de mai jos.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!