Detaliul cutremurător observat de Marina Almășan la căpătâiul lui Victor Socaciu: " Mi s-a strâns inima"

Author: Alice Popescu

Marina Almasan a mers la priveghiul fostului sot, Victor Socaciu, iar imaginile de la capataiul artistului, si-au pus amprenta asupra prezentatoarei TV.

Marina Almasan, fosta sotie a lui Victor Socaciu, a fost la priveghiul celui cu care si-a petrecut aproape 15 ani din viata.

Prezentatoarea TV a recunoscut inca de cand a aflat vestea tragica ca nu crede ca va ajunge la inmormantare, insa cel care va merge este fiul celor doi, Victoras. 

Marina Almasan, detaliu cutremurator de la capataiul lui Victor Socaciu

Atat Victor, fiul ei in varsta de 23 si al regretatului cantaret de folk, cat si mama lui au ajuns la priveghiul lui Victor Socaciu.

Tanarul nu a vrut sa faca niciun comentariu despre tatal sau, insa a facut un gest extrem de dureros la Sala Palatului atunci cand a venit si a depus o chitara la capataiul artistului in semn de pretuire. 

Marina Almasan a fost si ea la priveghiul fostului sot si imaginile care i s-au derulat in fata, au fost extrem de dureroase. Prezentatoarea TV a si facut cateva dezvaluiri despre ce s-a intamplat la Sala Palatului.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Socaciu. Brândușa Simion, soția artistului, a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în spital

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui...

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de “atotputernică”, precum se spune.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai “mama+ tata” plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…

Victoras si Marina Almasan, la capataiul lui Victor Socaciu

Citeste si: Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

Horoscop zilnic vineri, 3 februarie 2023. Noroc în dragoste pentru nativii acestei zodii

…Astazi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa( mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre

Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.  

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies