DETALII uluitoare ies la iveala dupa moartea batranei care a plecat din spital in pijamale si papuci de casa!

Medicul care a trimis-o acasa nici macar nu lucreaza in spitalul „Tractorul” din Brasov! Ea ii tinea locul unei prietene careia i-a fost rau.

Politia incearca sa gaseasca vinovatii. Cu ochii inlacrimati si fata chinuita de durere, nepoata batranei care a murit de frig, dupa ce medicii au lasat-o sa plece pe strada, in pijamale, aprinde lumanari in memoria bunicii sale! Nu este singura! Alaturi de ea, zeci de oameni au venit sa depuna flori si sa aprinda o lumanare langa zidul din piatra, din curtea Spitalului „Tractorul”, locul de unde batrana in varsta de 82 de ani a plecat...pe ultimul drum.

Niciunul nu a cunoscut-o, dar simt cu totii durerea nepoatei. Doar o poza mai aminteste de batrana cu parul grizonant care a trecut prin acest spital si a avut parte de un sfarsit tragic! Dupa ce adevaruri socante au iesit la iveala in acest caz, medicii implicati nu au putut fi gasiti pana acum! Cea care ar fi trebuit sa se ocupe de batrana adusa cu ambulanta era, de fapt, o prietena a medicului care ar fi trebui sa fie la acea ora de garda la Spitalul „Tractorul”!

Pentru ca nu se simtea prea bine, a rugat un medic rezident sa-i tina locul. In ceea ce-o priveste pe doctorita care a externat-o pe batrana va fi sesizata Politia, deoarece aceasta nu avea voie sa presteze servicii fara un contract cu spitalul. Acum, ea este cercetata pentru ucidere din culpa, iar nepoata victimei intentioneaza sa dea in judecata Spitalul „Tractorul”. Batrana va fi inmormantata maine, la Braila.

##VIDEO134127##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate