Detalii uluitoare din culisele divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc! De ce s-a ajuns la despărțire chiar înainte de nuntă?

,
simona halep
Simona Halep si Toni Iuruc au decis de comun acord sa divorțeze[Sursa foto: Facebook]

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil.


In articol:

Dacă inițial a fost greu de crezut că Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța atât de rapid, cei doi au ajuns să se despartă la notar la doar câteva zile după anunțul separării lor. Toni Iuruc a spus că s-au despărțit de comun acord și nu va există partaj deoarece această a fost înțelegerea dintre ei în momentul în care s-au cunoscut.

Fostul soț al Simonei Halep a mai precizat că nu va mai face nicio declarație, iar de restul se vor ocupă avocații în cel mai civilizat mod cu putință.
Joi, 8 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la notar, în zona Dorobanți, pentru a semna actele de divorț. Cei doi păreau resemnați și mulțumiți de decizia luată în privința căsniciei lor, semn că divorțul oficial era așteptat de amândoi.

Detalii uluitoare din culisele divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc!

De când s-a aflat uluitoarea veste despre divorțul celor doi, toată lumea s-a întrebat de ce? Au fost lansate multe speculații în presă, dar se pare că Simona Halep ar fi pus prea mult preț pe carieră ei sportivă, iar Toni Iuruc și-ar fi dorit o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Primele imagini cu Simona Halep după despărțire. Tenismena și-a luat bagajele și a plecat cu un bărbat!

Faptul că soția lui era mai tot timpul plecată în străinătate, la turnee, nu i-ar fi convenit absolut deloc. Nu știm cu siguranță dacă acesta a fost motivul principal deoarece Toni știa cine este Simona Halep și cât de des este plecată în turnee. Sigur a mai fost ceva la mijloc susțîn răutăcioșii! Părinții campioanei ar fi insistat că ei să își mai dea o șansă, drept care au mers într-o vacanță în Grecia.

Însă acolo lucrurile s-au clarificat dar în direcția rupturii definitive, astfel că s-a ajuns în acest punct, divorțul la notariat. Divorț ce a determinat-o pe Simona să își strângă toate bagajele și să se mute din casă în care locuia cu fostul ei soț. Toni Iuruc ajunge astfel, la al treilea divorț. El a mai fost căsătorit de două ori, însă și acele mariaje s-au încheiat rapid.

Citeste si: Simona Halep și-a operat nasul după despărțirea de Toni Iuruc! Prima fotografie după operație

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prima reacție a Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc: ”Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”

Petre Daea dă asigurări: Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei/kilogram

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele imagini cu Simona Halep după despărțire. Tenismena și-a luat bagajele și a plecat cu un bărbat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies