Simona Halep și-a operat nasul după despărțirea de Toni Iuruc! Prima fotografie după operație

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 sep 2022, 14:29

Simona Halep si-a operat nasul

Sursa: Instagram

Divorțul de Toni Iuruc a venit cu schimbări radicale pentru Simona Halep. Celebra tenismenă a anunțat în urmă cu puțin timp că și-a făcut o intervenție  la nivelul nasului.

Simona Halep a surprins din nou pe toată lumea. După ce divorțul de Toni Iuruc a zguduit showbiz-ul românesc, acum, tenismena a anunțat că și-a operat nasul. Iată cum arată sportiva după intervenția estetică.

Cum arată Simona Halep după ce și-a operat nasul

În urmă cu puțin timp, Simona Halep a anunțat că a suferit o intervenție la nivelul nasului, după ce multă vreme s-a confruntat cu probleme de respirație, acesta a fost un bun prilej de a efectua și o rinoplastie.

De asemenea, sportiva a mai menționat că în următoarele câteva săptămâni va fi în repaus, efortul fizic fiind interzis complet.

Tenismena a apelat la unul dintre cei buni medici esteticienei din România pentru a-și rezolva problema, căruia i-a și mulțumit public.

Citeste si: Simona Halep a ieșit din biroul notarului cu zâmbetul până la urechi, în timp ce Toni Iuruc s-a ținut de glume pe seama separării de sportivă: ”Motivul e eliminarea din turul 1 de la US Open”

”Salut,

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

După cum unii dintre voi deja cunoașteți, m-am luptat de ceva vreme cu problemele de respirație, iar situația s-a înrăutățit în timpul verii, în special la Washington.

Îmi era greu să respir, iar lucrurile deveneau și mai grele în timpul nopții, când mă trezeam cu nasul complet blocat.Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenție chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o și a folosit această oportunitate pentru a face și o rinoplastia. De asemenea, vreau să mulțumesc și medicului anestezist, dr.

Uleia Alex.

Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.

Ce este Roxadustat, substanța interzisă la care a fost testată pozitiv Simona Halep

Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

După divorțul de Toni Iuruc schimbările se țin lanț în viața Simonei Halep, care pare mai fericită ca oricând și își continuă viața.

Citeste si: Prima reacție a Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc: ”Am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies