Detalii uluitoare despre trecutul lui Gheorghe Dincă. "Taică-său s-a spânzurat din cauza lui!"

O localnică din Caracal a povestit că tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat.

Femeia spune despre bărbatul acuzat de crimele din Caracal că era harnic, cuminte şi îmbrăcat frumos, potrivit mediafax.ro.

Tanti Gica spune că îl cunoaşte pe Gheorghe Dincă de când acesta avea 18 ani. Ea locuieşte la cinci case distanţă pe aceeaşi stradă cu bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal.

„Nu-mi vine să cred nici acum, parcă, nici acum nu-mi vine să cred treaba asta. Era, vă spusei, un băiat harnic, cuminte, respectuos, curat, îmbrăcat frumos, nu era beţivan, nu era stricat...”, povesteşte femeia despre Gheorghe Dincă.

Ea susţine că acesta a locuit mulţi ani pe strada din Caracal, dar a mai fost plecat la muncă în străinătate sau la lucru în Craiova. Tanti Gica are şi o explicaţie pentru haosul pe care oamenii legii l-au găsit în curtea bărbatului: „Nu prea a stat (pe aici-n.r.) şi dacă a rămas singur, s-a despărţit de nevastă, de fapt au plecat în străinătate cu toţii şi acum câţiva ani a venit înapoi acasă şi zice că s-ar fi despărţit de ea. (...) Curăţenie în curtea aia n-a fost niciodată, nici când erau mici, nici când erau părinţii, aşa au fost obişnuiţi”.

Femeia povesteşte că părinţii bărbatului acuzat de cele două crime era muncitori, aveau cai şi o căruţă cu care duceau lemne şi cărbuni.

„Erau muncitori, aveau o căruţă cu doi cai, când am venit eu aci, munceau în gară, cărau lemne, cărbuni, după aia nu ştiu ce s-a întâmplat cu casa, că a făcut puşcărie, a rămas mama lui singură şi mama lui mergea cu căruţa şi cu caii în continuare în gară şi căra lemne. Mai târziu, s-a îmbolnăvit, că a făcut diabet, i-a tăiat piciorul, târziu asta”, a mai spus vecina lui Gheorghe Dincă.

Potrivit acesteia, tatăl bărbatului s-a sinucis.

„Taică-său a rămas aici cu maică-sa şi când a văzut că nu mai poate nici el face faţă de greutăţi s-a spânzurat. Înainte zicea: părinţii mei n-au avut pensie şi eu am avut grijă de ei, dacă copiii mei n-au grijă de mine şi nu mai pot să mă îngrijesc singur, eu mă spânzur. Şi aşa a făcut: s-a spânzurat”, a povestit femeia, care a admis că Gheorghe Dincă a fost afectat de acest lucru: „Sigur, a fost afectat, nici el nu se aştepta în perioada aia”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate