DETALII SOCANTE au iesit la iveala in cazul clinicii care facea TRAFIC de ovule VIDEO

Mai multe descinderi au avut loc in Bucuresti. 11 suspecti, cetateni romani si israelieni, au fost ridicati sub acuzatia de trafic de ovule.

Acesta nu este primul caz in care procurorii descopera ca in Romania pana si ovulele se traficheaza. In anul 2009 a fost primul scandal legat de acest gen implicati erau atunci ca si acum medici romani si israelieni. Exista, insa, unele diferente.

In anul 2009 femeile care alegeau sa isi vanda ovulele aveau varste intre 18 si 30 de ani, iar medicii nu se aratau foarte pretentiosi. In 2013, insa, lucrurile au fost total diferit. Si pretul era altul.

Daca in 2009 femeile erau platite cu sume cuprinse intre 8 si 12 milioane de lei, conform informatiilor de la dosar, acum, in 2013 au curs sutele de euro, pana la 600 de euro, dupa cum sustin procurorii.

Si pretul fertilizarii a crescut, astfel incat se putea ajunge pana la 4.000 de euro, in timp ce in 2009 aceasi interventie la clinica lui Hary Mironescu ar fi costat 3.500 de euro. La sfarsitul anului trecut, medicul Hary Mironescu impreuna cu mai multi complici a fost condamnat. A primit 5 ani de inchisoare cu executare, insa decizia a fost atacata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate