Descoperirea șocantă pe care a făcut-o un bărbat, după ce a fost consultat de medici fiindcă se simțea răcit de mai bine de șase săptămâni

Author: Lavinia Medrea

Descoperirea șocantă pe care a făcut-o un bărbat, după ce a fost consultat de medici fiindcă se simțea răcit de mai bine de șase săptămâni

Sursa: PixaBay

Un bărbat a primit un diagnostic șocant, după ce acesta a avut simptome asemănătoare răcelii în același timp cu familia sa. Ei s-au vindecat, iar el nu, potrivit medicului de urgență care l-a tratat.

Bărbatul a mers la Urgențe pentru că nu se simțea bine de peste șase săptămâni

și spera că va avea nevoie doar de antibiotice pentru a se vindeca, spunea Dr. Erika Kube, medic de urgență la Mid-Ohio Emergency Services, în The Columbus Dispatch. Din păcate, radiografiile au arătat că avea mai multe mase în ambii plămâni, suspecte ca fiind cancer de plămâni.

Ce descoperire a făcut un bărbat după ce a fost la medic

Jason, pe numele său, credea că este vorba doar de răceala

specifică toamnei. Bărbatul fumează încă din adolescență și a venit la doctor cu t use, febră intermitentă și oboseală.

Jason i-a spus doctorului Kube că el și membrii familiei sale au avut simptome similare de răceală la începutul bolii sale și a crezut că aceasta a fost cauza, deoarece, de obicei, răcea toamna. Mai multe teste au arătat că bărbatul și familia sa nu aveau COVID-19.

Citește și: Motivul pentru care o familie și-a transformat câinele decedat într-un covor decorativ pentru sufragerie. Multă lume apelează la această metodă

Îngrijorarea a venit când familia lui Jason s-a vindecat, iar el continua să tușească. Nu s-a vindecat, în ciuda faptului că a avut o dietă mai sănătoasă, a luat vitamine și a fumat mai puțin. Fumatul țigărilor îi provoca „accese de tuse teribile”

, a scris dr. Kube.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Simptomele cancerului pulmonar

Potrivit CDC, simptomele cancerului pulmonar includ:

  • tuse care se agravează sau nu dispare
  • dureri în piept
  • dificultăți de respirație
  • respirație șuierătoare
  • pierdere inexplicabilă în greutate
  • tuse cu sânge
  • senzație de oboseală
  • crize de infecții toracice.

O radiografie toracică a scos la iveală o masă mare în plămânul său drept și „mai multe mase mai mici” în ambii plămâni care erau „foarte suspecte” ca fiind canceroase, a declarat dr. Kube. Medicul l-a internat în spital pentru teste suplimentare și pentru a confirma diagnosticul. 

Cine sunt si cum arata in viata reala actorii Hazal Türesan și Firat Altunmese, Beliz și Demir, din serialul „Doctorul minune”

Când medicul i-a comunicat rezultatele radiografiilor lui Jason, al cărui tată murise din cauza cancerului pulmonar, acesta „a respirat adânc și a scos un mare suspin”.

Citește și: O femeie care i-a trimis mesaje tatălui ei decedat a primit un răspuns, la patru ani după ce a murit. Explicația este uimitoare

„A știut că ceva nu era în regulă cu câteva săptămâni înainte, când nu și-a revenit așa cum făcea de obicei când era bolnav”, a mai spus dr. Kube.