Descoperire infioaratoare in muntii Bucegi. Un suspect de crima a fost gasit mort, in cirumstante suspecte

Principalul suspect in cazul uciderii lui Mihail Balasescu a fost gasit mort, sus pe munte in dreptul statiunii Busteni.

Ora 15, traseul Jepii Mici, Muntii Bucegi. Un alpinist alerteaza salvamontul. Discutia e dramatica, omul povesteste cum in apropiere vede trupul unui barbat care pare sa se fi spanzurat. Barbatul se pare ca are asupra lui si o arma de foc. Imaginile care-i raman intiparite pe retina alpinistului sunt infioratoare.

Criminalistii si salvamontistii pornesc spre locul indicat, drumul e lung iar intrebarile sunt multe. Sa fie chiar principalul suspect in cazul uciderii lui Balasescu? Fostul socru a lui Balasescu a ales calea cea grea. Si-ar fi marturist crima intr-un bilet, insa a fugit apoi, cu promisiunea ca nu va fi gasit niciodata.

George Burchel se ascunde de 14 zile. Anchetatorii l-au cautat fara incetare, dar si fara prea multe rezultate. Masina pe care o conducea a fost gasita luni dimineata, abandonata tot in apropiere de Busteni. Cel mai probabil, barbatul a vrut sa se asunda in padure si a luat-o la pas pe poteci. Anchetatorii trebuie sa vada acum cand a ajuns in locul unde l-a gasit alpinistul si cand si-a pus capat zilelor.

Traseul Jepii Mici este unul dificil, nerecomandat turistilor fara experienta. George Adrian Epaminonda Burchel a fost dat in urmarire internationala in urma cu patru zile.

Fostul socrul al liberalului a disparut in noaptea de 3 spre 4 septembrie, dupa ce l-ar fi torturat pe Mihail Balasescu.  Totul s-a petrecut in apartamentul principalului suspect, din Bragadiru. Insa nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic. Mihail Balasescu a fost casatorit de patru ori, iar ultima casnicie careia i-a pus punct pare sa-i fi adus si sfarsitul. ##VIDEO144210##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate