Descoperă experiența gustului unei beri artizanale fabricate cu pasiune și meșteșug chiar în București!

,

Berea artizanală a existat într-o anumită formă încă din cele mai vechi timpuri. Însă industrializarea și consumul la scară globală a dus la producerea de sortimente de bere stereotipe, de calitate mai scăzută, ce și-au pierdut specificul local. Din fericire, de câteva decenii, micro-berăriile au început să redeschidă apetitul pentru bere artizanală. Acest trend se manifestă și în România, unde poți acum să experimentezi arome și gusturi inedite.

În acest fel, berea se întoarce la origini, în sensul că este fabricată în cantități mai reduse, din ingrediente locale, după rețete consacrate.

Curiozitatea este motorul care te poartă spre experimentarea unor noi gusturi de bere artizanala romaneasca. Three Happy Brewers te invită să cunoști o băutură cu personalitate, fabricată din ingrediente locale, ce-ți este oferită într-o paletă de arome originale, gata pentru a fi savurate împreună cu prietenii.

Ce oferă în plus o bere artizanală față de cea fabricată la scară industrială?

Am putea spune că sortimentele de bere artizanală îți deschid un pic orizonturile. Acest tip de bere are un caracter aparte, ce pune accentul pe modul de fabricare și pe amestecul de ingrediente. Este o băutură care are nevoie timp pentru a căpăta toate acele atribute ce o fac unică. În acest sens fabricarea sa devine o artă, un meșteșug ce are nevoie de știință și pasiune. Este băutura care completează cu succes nișa lăsată liberă de către berea fabricată la nivel industrial.

Există numeroase moduri de a face bere artizanală, ce conduc spre o varietate mare de gusturi și arome rezultate. Degustarea unei astfel de băuturi este o experiență în sine, ce antrenează toate simțurile. De la culoarea atractivă, specifică fiecărui sortiment, la sunetul ritmic produs de berea turnată domol în pahar, la mirosul îmbătător emanat, până la aromele ce invadează treptat papilele și senzația răcoritoare rezultată, berea artizanală îți oferă o adevărată simfonie de senzații unice.

Degustarea sortimentelor de bere artizanală poate fi asociată unei călătorii de cunoaștere, la fel cum au făcut și berarii de la Three Happy Brewers. Bucureștiul este ultima lor destinație și orașul ales pentru a produce sortimentele de bere ce aduc savoarea aromelor adunate într-o călătorie în jurul lumii.

 

Gustă din aromele cu personalitate ale berii artizanale și potolește-ți setea!

Călătoria întreprinsă de-a lungul și de-a latul mapamondului de către berari pasionați a dus la experimentarea și cunoașterea unor sortimente de bere artizanală cu un puternic specific local.

Acum poți gusta și tu din arome diferite, unele mai clasice, altele mai exotice, pentru a vedea care sunt pe placul tău.

Iată care sunt varietățile de bere oferite:

  • Australian Pale Ale
  • West-Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

Fiecare sortiment are un specific aparte, oferit de combinația de arome și proporții.

Malțul și hameiul dau tonul general al băuturii, însă felul cum au fost pregătite ingredientele, tipul de drojdie folosit și timpul de expunere conduc la formarea unor sortimente caracterizate prin gusturi specifice. Poți simți arome de fructe tropicale, gustul dulceag al malțului, sau arome puternice de boabe de cafea prăjită, întâlnite într-un sortiment cu gust mai îndrăzneț.

Te lăsăm pe tine să descoperi caracteristicile fiecărui sortiment. Le poți comanda separat sau le poți încerca pe toate, alegându-le pe cele dorite într-un box de 12 sticle. Le poți încerca pe îndelete, sau îți poți invita prietenii pentru o experiență gustativă nouă. În acest fel îți formezi preferințele pentru a descoperi aroma sau aromele preferate.

Savurează sortimentele de bere craft Bucuresti oferite de Three Happy Brewers! Ai garanția că berile sunt fabricate local, din ingrediente alese cu atenție și combinate după rețete de succes.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de panica la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ilinca Vandici: “M-am blocat aici!”

România, luată din nou prin surprindere de valul patru al pandemiei. Raed Arafat: 'Nu ştim cum evoluează situaţia!'

Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, incepe procesul “dragostei” de 1 milion de Euro

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies