Derin din serialul Infidelul, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent frumoasa actriță Melis Sezen!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2023, 17:54
serialul infidelul Foto(4)

Melis Sezen, o actriță desăvârșită 

Sursa: Captură KANAL D

Derin din serialul Infidelul, apariție uluitoare! Melis Sezen a recurs la o nouă schimbare de look! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță, în postura de fotomodel!

Actrița Melis Sezen a reușit la doar 26 de ani să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte chiar de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o în 2022, în distribuția serialului Infidelul, în care a jucat rolul Derin, care i-a adus de asemenea un mare succes. De curând, carismatica actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite în care și-a făcut apariția cu un nou look spectaculos.

Derin din serialul Infidelul, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent frumoasa actriță Melis Sezen

Melis Sezen s-a născut în anul 1997, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație exemplară alături de fratele ei mai mic, din partea părinților, care i-au sprijinit și le-au ghidat pașii către domeniile de care au fost pasionați. Pentru că a visat încă din copilărie să devină o actriță renumită, încă din timpul liceului, Melis a început să studieze actoria în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, iar după absolvirea liceului, ambițioasa tânără

a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale, Departamentul de Actorie, din cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 2016.

Citește și: Derin din serialul Infidelul se pregătește pentru o revenire în forță pe micile ecrane! „Bun venit Deva!” Iată cine este celebrul actor care îi va fi partener superbei Melis Sezen, în noul proiect ce se anunță unul promițător!

La scurtă vreme, tânăra Melis Sezen a debutat pe platourile de filmare ale producției Hayat Bazen Tatlıdır, care a însemnat și primul pas către cariera de succes de astăzi. Cel mai recent proiect în care a jucat și a uimit publicul din Turcia și din străinătate a fost serialul Infidelul, în care a interpretat magistral rolul Derin, care i-a adus mare succes în carieră dar și multe premii și notorietate pe plan internațional.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Asya își continuă planul de răzbunare în această seară. Vezi online episodul 55 al serialului “Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

De curând, îndrăgita actriță a fost cooptată într-un nou proiect, un serial ce se anunță unul de mare succes, intitulat Gülcemal, o producție MF Yapım-Asena Bülbüloğlu, în care va juca rolul principal pozitiv, Deva și unde îl va avea drept partener de platou pe chipesul actor Murat Ünalmış.

Superba Melis Sezen a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care apare deja în plină acțiune pe platourile de filmare ale noului serial, însă totodată actrița a apărut și cu un nou look, ce a stârnit admirația fanilor săi din mediul online.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație pe covorul roșu, în cadrul unui renumit Festival de Film din Spania! „Mulțumesc pentru această noapte magică” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen!

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!