Denise Rifai, mesaj de condoleanțe, după ce vestea morții Tinei Turner a împietrit întreaga lume: „Nu va mai fi nimeni ca ea”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 14:19

Vestea morții a fost dată ieri, 24 mai

Sursa: Facebook

Tina Turner a murit ieri, 24 mai, în urma multor ani de suferințe, iar Denise Rifai a transmis un mesaj de condoleanțe, în mediul online, fiind impresionată de drama care i-a marcat viața, dar și de puterea cu care s-a ridicat de fiecare dată.

Tina Turner a murit, iar Denise Rifai a postat un mesaj de condoleanțe. Vestea morții a fost dată ieri, 24 mai, iar prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și-a exprima părerea de rău, în mediul online.

Denise Rifai, mesaj de condoleanțe pentru Tina Turner

Ieri, 24 mai, Tina Turner a murit. Aceasta este considerată regina muzicii rock and roll și a pierit la vârsta de 83 de ani.

Decesul s-a produs în casa sa din Elveția, conform purtătorului de cuvânt al acesteia.

Artista s-a confruntat cu o boală care nu i-a oferit niciun pic de liniște, după ce viața pe care a avut-o a fost una extrem de tumultuoasă și plină de evenimente dureroase. Mesajele de condoleanțe au venit atât din partea fanilor, cât și din partea marilor artiști din toată lumea.

Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D, a postat un mesaj în mediul online, după ce a aflat de moartea vedetei.

Aceasta a fost impresionată de parcursul profesional al Tinei Turner și este convinsă că nimeni nu se va putea ridica la nivelul ei.

Citește și: Ultimul interviu al Tinei Turner. Cum își dorea „Regina Rock’n Roll” să fie amintită, cu câteva săptămâni înainte să moară

„Nu va mai fi nimeni niciodata ca EA!!!!! O voce! Un corp! O Forta! Cea mai puternica dintre Femei! O Femeie Intre Femei! Unica si Irepetabila!!!!! You are Simply The Best!!! #TinaTurner”, a postat Denise Rifai, în mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tina Turner a avut probleme de sănătate serioase

În ultimii ani, starea de sănătate a artistei nu a fost una deloc bună. Aceasta a fost diagnosticată, în urmă cu șapte ani, cu cancer intestinal.

Un an mai târziu, a trebuit să facă un transplant de rinichi.

Tina Turner a  fost supusă abuzurilor domestice din partea lui Ike și a luptat îndelung, pentru a putea să se elibereze de el și de toate suferințele produse de acesta. Relația cu Ike a fost subiectul principal al unui documentar lansat în anul 1993.

În anii 1970, cariera Tinei Turner a început să se destrame, dar s-a bucurat de o relansare puternică în anii 1980, când a semnat cu o nouă casă de discuri. 

În anul 1984, aceasta a dat lovitura cu un album lansat în acea perioadă.

Citește și: A murit Tina Turner, "Regina Rock’n Roll”: "Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

Tina Turner a avut doi copii și ambii au decedat. Unul dintre ei s-a sinucis, iar altul a făcut un infarct. În urmă cu nici șase luni, fiul ei cel mic, Ronnie, a murit din cauza complicațiilor care au apărut în urma cancerului de colon.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!