Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la “40 de întrebări” “Sunteți destul de speriat ca să începem?”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 nov 2023, 12:43

Doru Octavian Dumitru

Sursa: Kanal D

Îndrăgitul actor și comedian Doru Octavian Dumitru va fi invitatul ediției din această duminică a emisiunii  "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Doru Octavian Dumitru, un nume recunoscut în lumea umorului și a divertismentului, nu  mai are nevoie de nicio prezentare. Cu un carismă debordantă și un talent remarcabil în a face publicul să râdă cu poftă, el va aduce o notă accentuată de bună-dispoziție  în cadrul editiei de duminică a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citește și: Cum a devenit Doru Octavian Dumitru o legendă a comediei: De la cariera de inginer la comediantul din spatele râsului contagios. Averea pe care a strâns-o artistul de-a lungul carierei sale

Doru Octavian Dumitru este invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Înainte de tirul întrebărilor, Denise Rifai  amintește un episod dintr-un podcast, în care invitatul său a vorbit despre celebrul anunț din emisiune- "urmează întrebarea...".

Invitat la un podcast, v-ați amuzat pe seama emoțiilor pe care anunțul <urmează întrebarea…>, din emisiunea pe care o moderez aici, le-a produs de-a lungul timpului celor care s-au așezat pe scaunul pe care astăzi stați dumneavoastră.

Vă citez: <Denise Rifai e turcoaică, ea nu știe; cum e turcul, și pistolul. Trage și la revedere, se duce timpul. Aoleu! Am făcut în şalvari>”,
 a amintit Denise Rifai vorbele lui Doru Octavian Dumitru. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Denise Rifai a recunoscut! Ce gafe a făcut în cadrul celor mai importante emisiuni TV: „Am simțit că leșin”

Într-un dialog prietenos și plin de umor, amfitrioana emisiunii l-a provocat pe invitatul său, întrebându-l si anticipând totodată o editie captivantă a emisiunii de duminică:  "Ce pot eu să vă spun este că nu sunt turcoaică, iar șalvarii nu fac obiectul celor 40 de întrebări. Prin urmare, sunteți destul de speriat ca să începem?"

Ce fel de bărbat este Doru Octavian Dumitru?”, “Cât timp ați fost nevoit să vindeți aspiratoare în Canada?”, “Este comedia antidotul dvs.

pentru timiditate?”, “De ce nu ați împărțit scena cu un partener?”, “Îngroapă caterinca din online umorul de calitate?”, “Câți pitici aveți pe creier?”, “Mai poate Doru Octavian Dumitru să umple Sala Palatului?”  sunt doar câteva dintre întrebarile adresate invitatului lui Denise Rifai in ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.