Denisa Potecaru, una din cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil!, și-a arătat vergeturile pe Instagram: "Nu am cunoscut pe nimeni fără, nu mă deranjează!"

Author: Alice Popescu

Cum mai arata acum Denisa Potecaru

Sursa: Instagram

Cine nu isi mai aminteste de mezina sezonului doi Bravo, ai stil! care a reusit sa cucereasca toti juratii cu tinutele pe care le facea in cadrul competitiei.

Una din preferatele publicului, dar și a juraților Bravo, ai stil!, Denișa Potecaru, a reușit de-a lungul competiției de stil să  convingă faptul că nu are doar talent în ce privește styling-ul, ci știe să mânuiască cu iscusință și arta discursului punând la punct cu argumente o mulțime de concurente care îi vânau orice greșeală.

Mai mult, Denisa stăpânea foarte bine și noțiuni de istoria modei și se pricepea și la design având în vedere că sora ei are și un atelier couture de haine unde fosta concurenta de la Bravo, ai stil! petrecea multe ore.

Citeste si: Exclusiv! Cât de mult s-a schimbat sora Andreei Mantea! S-a spus mereu despre Lavinia și Andreea ca sunt ca șoarecele și pisica, însă cele doua sunt de nedespărțit

Ce spune Maurice Munteanu despre Denisa Potecaru la mai bine de 5 ani dupa 

Deseori contestata pentru stilul neobișnuit, Denisa și-a menținut aceasta linie și în mediul online unde postează deseori imagini cu ea în ținute abordabile, însă nu chiar de oricine și nu este vorba despre preț, ci de ușurință cu care reușește să facă un styling atât de fresh și totuși gândit de foarte puține persoane. 

Unul dintre jurații Bravo, ai stil! care i-a înțeles abordarea și aproape mereu i-a apreciat intenția stilistica a fost Maurice Munteanu care la aproape 5 ani de la  sezonul în care Denisa a participat, a făcut câteva declarații exclusive pentru kanald.ro despre fosta concurenta: "Are o fizionomie particulara. Trăsăturile astea ale ei care sunt particulare și o trimit în zona asiatica, are ceva din Lolita, cu ceva care nu o face deloc vulgara, ori asta nu înseamnă că sunt greu de purtat.

Sunt foarte actuale. Pe asta se și ghidează ținând cont ce o avantajează. Am văzut persoane care poarta haine în trend, dar care nu se simt confortabile, la Denisa nu am simțit niciodată asta și am apreciat întotdeauna. Se vede în aparițiile ei. Are imagini filmice. Multe dintre fotografiile ei au o poveste,"  a dezvăluit Maurice Munteanu.

Cum s-a postat Denisa Potecaru pe Instagram in costum de baie. Detaliul de care nici ca i-a pasat

Citeste si: Adela Tecuceanu, una din cele mai creative finaliste Bravo, ai stil!, probleme de sănătate cu fiul ei, Dima

Bogdan Mocanu a postat fotografia asta, dar oamenii au observat imediat un detaliu: ''Ce are Simona pe fund?''

Mai mult, tânără a reușit să își facă și o comunitate fani cărora le raspunde la întrebări pe InstaStory și chiar daca unele sunt destul de intime, Denisa nu ezista să dea răspunsul. Bunăoară, una dintre fane a întrebat-o daca are vergeturi, iar Denisa nu doar că a răspuns afirmativ, însă a și arătat o imagine cu ea în costum de baie lasând la vedere vergeturie:" Da, nu am cunoscut pe nimeni fară. Nu mă deranjează!"

 

 


Cookies