Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, anunț important: "După 5 luni..."

Author: Bianca Hriscu

Pentru a trece mai ușor peste despărțirea de Iancu Sterp, Denisa și-a îndreptat atenția către acele activități care să îi aducă zâmbetul pe buze, iar acum a făcut un anunț important.

Mulți au crezut că vor ajunge în fața altarului, dar lucrurile între Iancu Sterp și Denisa nu au mai funcționat, motiv pentru care cei doi au luat decizia de a se despărți definitiv.

De atunci, viața Denisei s-a schimbat radical. 

Ce anunț a făcut Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp?

Atunci când forma un cuplu cu Iancu Sterp, Denisa venea frecvent în România pentru a petrece timp alături de el. Acum, după ce s-au despărțit, aceasta a preferat să rămână la Londra, acolo unde lucrează pentru o firmă de securitate. 

Citeste si: Denisa se pregateste sa devina mama? Iata cum a a fost surprinsa fosta iubita a lui Iancu Sterp!

În timpul liber, Denisa merge la shopping, iese în oraș alături de prieteni, iar acum, după o perioadă de pauză, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că are o nouă preocupare. Mai exact, după 5 luni în care a stat departe de sala de fitness, Denisa s-a apucat din nou de sport și a vrut să împărtășească acest lucru și cu prietenii virtuali.

"După 5 luni, iată-ne aici", a scris Denisa pe instagram.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cu ce se ocupă Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp?

Uniforma pe care o poartă de fiecare dată când merge la job i-a făcut pe mulți să creadă că Denisa este stewardesă, însă adevărul este altul.

Fosta iubită a lui Iancu Sterp a dezvăluit în trecut că lucrează în security, la Londra, oferind o serie de detalii despre felul în care se desfășoară o zi la locul ei de muncă.

Ce avere impresionantă are Adrian Minune. Colecția sa de mașini de lux concurează cu a lui Ion Țiriac

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Tanara a suportat totul fara anestezie! Iata cum a fost surprinsa!

"Toată lumea mă întreabă dacă sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă. Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel. Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra. Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea. Aș vrea să mă filmez și la lucru, dar fiind angajată nouă la această companie nu aș vrea să filmez. Fiind și security, ei sunt mult mai sensibili cu toate chestiile astea.(...) Sunt ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra. E unul din hotelurile de top, să zic top cinci în Londra. De obicei lucrez 12 ore pe zi, patru zile pe săptămână. D-asta și relația mea cu Iancu, până să plece la  Survivor, era ok așa la distanță lucrând patru zile, având timp să merg să îl vizitez.", a povestit Denisa.

Citeste si: Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, agățată de un bărbat în mall! Ce reacție a avut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies