Denisa Despa, dansatoarea lui Salam, la un pas sa-si piarda picioarele! Risca sa-i fie amputate dupa o banala liposuctie: "La trei zile de la interventie, mi-au zis ca ori mor, ori imi taie un picior..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 apr 2017, 10:05

Denisa Despa traieste drama vietii ei, dupa o operatie de liposuctie a facut cheaguri de sange si a fost la un pas de septicemie.

"Eu imi asum. Stiu ca este o greseala ca am facut aceasta interventie. Sunt singura vinovata pentru aceasta interventie. Fostul meu iubit a inceput sa-mi reproseze ca m-am ingrasat, m-a facut sa ma desconsider. Mi-a zis ca n-am ce cauta la prezentari pentru ca sunt grasa.

 
La liposuctie, mi-a bagat prin piele un fel de andrele prin care mi-a scos grasimea din corp.
La 49 de kilograme ale mele, nu prea a avut ce sa-mi scoata.  Mi-a zis ca in jur de 700 mililitri.
Eram in depresie, nu ascultam de nimeni. Mi se parea ca sunt grasa. Eu cand am mers sa ma operez. Eu m-am dus sa-mi repar o alta interventie la sani. Am zis ca daca tot ma duc, sa profit de anestezia totala si sa-mi fac si aceasta interventie", a povestit dansatoarea.

 
  In momentul in care s-a trezit din anestezie, Denisa avea dureri groaznice. Medicii nu i-au spus ce trebuie sa faca pentru a se recupera camplet, intr-un timp scurt.
 
"M-am trezit cu dureri mari dupa interventie. Mi s-a spus ca mi s-au aplicat toate calmentele. Nu-mi amintesc nimic. Mi s-a spus ca am plans in jur de doua ore dupa operatie.
 
Nici la sani nu mi-a reparat problema.
Nu mi-a facut ce trebuia sa-mi faca. Am mers la alti medici si mi-au zis ca nu m-a operat cum trebuie.
 
 
Cand m-am trezit din anestezia totala am cerut sa merg la baie. Una din asistente m-a rugat sa ma ridic si sa merg, dar ma durea foarte rau. Nu am putut sa merg. Dupa ce am ajuns acasa nu puteam sa calc in talpa.
Am fost dusa pe brate acasa. Doctorul mi-a zis ca sunt bine, mi-a dat niste pastile banale si m-a externat, dar eu aveam dureri groaznice.

 
"Nu am putut sa merg mai multe zile. Dupa 3 zile de la operatie am vrut sa ies afara si am incercat sa ma dau jos din pat. Nu puteam sa ma imbrac in nimic. Eram foarte umflata.
Am constatat ca am tot piciorul negru. Atunci mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu operatia. Mi-a zis sa stau linistita ca totul este in regula.", a spus tanara.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 






 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!