Demonstratie de “priza” a lui CRBL. Cat de bine a prins miscarea in randul concurentilor de la “Imi place dansul”?

Juratul a oferit o lectie de dans, cu ajutorul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D

Sambata aceasta, la “Imi place dansul”, telespectatorii sunt invitati la bucurie, spectacol si divertisment, intr-o noua editie antrenanta a show-ului difuzat la Kanal D, incepand cu ora 22:00. Fie ca vor evolua artistic pe ritmuri de rock&roll sau pe muzica vibranta a stilului gypsy, dansatorii vor oferi momente unice sambata seara, atat juratilor, cat si publicului telespectator.

CRBL, unul dintre juratii emisiunii, va oferi un moment inedit, o demonstratie coregrafica, cu ajutorul unei concurente; inainte de a pune in scena miscarile de dans, CRBL explica si din punct de vedere tehnic toate elementele care stau la baza acestei miscari de dans, pentru o executie de nota maxima.

Citeste si: Momente artistice de rock&roll pline de energie pregatite de concurentii de la “Imi place dansul”, sambata, de la ora 22:00 ii vor transporta in timp, pe nostalgicii anilor in care acest stil de dans exploziv era nelipsit de pe ringurile de dans!

Intreg momentul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate