Simona Patruleasa si Victor Slav au fost desemnati Brand Ambassador pentru „Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)”

,

Asociatia dezvolta programe pentru cei in nevoie in vedera facilitarii incluziunii sociale.

Simona Patruleasa, prezentatoarea „Stirile Kanal D” de weekend, si Victor Slav, prezentatorul emisiunii "Imi place dansul", au avut onoarea de a fi desemnati Brand Ambassador pentru „Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)”. Emotionati si incantati de aceasta misiune, cei doi prezentatori Kanal D le-au promis tinerilor ca vor face tot ce pot pentru a veni in sprijinul nevoilor lor si pentru a le face cunoscute opiniei publice problemele cu care acestia se confrunta zi de zi.

"Este o onoare pentru noi sa devenim <vocile> copiilor si tinerilor cu dizabilitati. Cu siguranta vom realiza lucruri frumoase impreuna. Kanal D a sprijinit mereu cauzele celor care au avut nevoie de ajutorul semenilor lor si vom continua sa venim in sprijinul celor care au nevoie de noi", a spus Simona Patruleasa.

Victor Slav a fost asaltat de cei prezenti la Gala "Cunoaste lumea mea!" si a declarat ca acesti copii si tineri cu dizabilitati i-au oferit o adevarata lectie de viata. Prezentatorul a fost coplesit de povestile lor si a imbratisat cu multa daruire misiunea care i-a fost data.

"Sunt foarte emotionat pentru ca am o asa misiune frumoasa. Sunt sigur ca toti ne dorim ca acesti copii si tineri sa se integreze perfect intr-o societate ideala, frumoasa si sanatoasa, cu drepturi depline. Eu si colegii mei de la Kanal D suntem mandri de ceea ce faceti si vom fi si de acum incolo alaturi de dumneavoastra", a subliniat Victor Slav.

Misiunea pe care cei doi prezentatori Kanal D, Simona Patruleasa si Victor Slav, au primit-o nu este una usoara. ASCHF-R are 29 de ani de activitate sutinuta in Romania, militand pentru o lume in care copiii si tinerii cu dizabilitati sa isi valorifice potentialul si sa fie considerati membri cu drepturi depline ai societatii. Asociatia dezvolta programe pentru cei in nevoie in vedera facilitarii incluziunii sociale.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Preotul Damaschin: ”îngerul tuturor”, așa cum îl numesc familiile care au fost luate în grijă sub aripa lui

Talibanii au încercuit unul din marile orașe ale Afganistanului: 'Dacă armata nu primește sprijin aerian, va fi o catastrofă'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Anunțul momentului pentru elevi! Ar putea fi introduse tichetele pentru meditații!

Bilanț coronavirus 21 iunie 2021: Doar 26 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Câte persoane au murit?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies