DEFUNCTUL IN ACTE a mers la Tribunal pentru a-si face dreptate VIDEO

,

Este mort in acte, dar a mers singur la Judecatoria Fetesti ca sa i se faca dreptate.

Mortul viu si-a cumparat lumanari, dar si cruce din lemn, de suparare ca nimeni nu ii da atentie. Marian nu mai are liniste de cand a citit cu ochii lui scrisorile primite de la Judecatoria Fetesti. A inlemnit cand a vazut ca in dreptul numelui sau apare si cuvantul "defunct".

Astazi barbatul si-a luat inima in dinti si a mers la Judecatorie, de unde a crezut ca va primi un ajutor. Barbatul a fost sfatuit sa faca o solicitare catre institutie, in care sa-si scrie nemultumirile. Gandul ca este trecut mort in acte, parca il omoara pe Marian. Singurul lucru pe care si-l doreste barbatul este sa dispara cuvantul "defunct" din dreptul numelui sau.

De suparare ca nimeni nu il ajuta si parca toti ii intorc spatele, Marian si-a luat astazi singur o cruce. El a reusit, astfel, sa ii umeasca si pe oamenii din jurul sau. Pentru ca Marian este trecut "defunct" in actele de la Judecatorie, acesta nu-si poate primi mostenirea de la tatal sau pe care trebuie sa o imparta cu fratii sai.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se scrie corect: nivele sau niveluri?

Șeful ASF anunță măsura care va scumpi polițele RCA: decontarea directă va deveni obligatorie

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Care este fructul numit banana nordului: Paw Paw rezistă și la -30 de grade!

Păstrăvul somonat. Cum s-a creat acest nou tip de pește care se găsește inclusiv în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies