Defne si Maksut isi unesc fortele pentru a-si atinge scopul! Ce strategie urzesc cei doi pentru a-i desparti definitiv pe Kahraman si Elif, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Apropierea dintre Elif si Kahraman starneste gelozia lui Defne, care se aliaza cu Maksut, uniti de aceeasi dorinta. Cei doi pun la cale o noua strategie pentru a-i desparti definitiv pe Kahraman si Elif.

Elif isi ia inima in dinti si merge sa ii marturiseasca totul despre perioada in care a fost disparuta, insa se razgandeste in ultimul moment. Aceasta constata ca nu este pregatita inca sa se destainuie si sa faca un prim pas spre impacarea cu barbatul iubit si adopta din nou o atitudine distanta fata de Kahraman.

Pe de alta parte, Defne realizeaza ca revenirea lui Elif in viata sotului ei reprezinta un mare pericol pentru casnicia sa si recurge la masuri drastice. Aceasta cere din nou ajutorul lui Maksut, caruia ii propune un joc, ce avea sa determine distrugerea relatiei dintre Elif si Kahraman.

Yakup se lupta sa treaca peste socul vestii ca nu este fiul biologic al lui Kiymet si, temandu-se ca va fi indepartat de familia sa, merge in biroul lui Kahraman, pentru a-i cere permisiunea de a se intoarce la vechea sa functie si de a-si exercita din nou puterea in cadrul companiei. Acesta primeste un raspuns negativ din partea fratelui sau si se vede nevoit sa se resemneze, insa merge sa ii reproseze lui Kiymet faptul ca l-a tratat intotdeauna ca pe un intrus.

In tot acest timp, Defne si Maksut isi pun planul in aplicare, reusind sa ii aduca laolalta pe Kahraman si Elif, cu scopul de a le starni gelozia. Insa strategia celor doi aliati nu face decat sa il apropie si mai mult pe Kahraman de femeia iubita.

Pe de alta parte, Selim intercepteaza o conversatie intre Canan si Yakup despre planul lor care adusese compania in pragul falimentului si incepe sa faca propriile investigatii, pentru a descoperi dovezile necesare.

Intre timp, Elif decide sa se implice in afacerile companiei, incercand sa ii demonstreze lui Kahraman ca se poate ridica la nivelul asteptarilor lui. Ideile acesteia starnesc admiratia lui Kahraman, care pune la cale un plan ce avea sa o determine pe Elif sa cedeze in fata orgoliului ei si sa isi recunoasca sentimentele.


Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate