Defne ia o decizie radicala in privinta casniciei sale! Afla ce anume o determina pe aceasta sa-si schimbe atitudinea fata de sotul ei, azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Kahraman se apropie din ce in ce mai mult de Elif, dupa ce descopera ca aceasta este de fapt mama copilului sau. Orbita de gelozie, Defne ia o hotarare categorica, in privinta casniciei sale.

Kahraman afla, din intamplare, ca Elif este de fapt mama copilului sau si ii cere socoteala mamei sale pentru planul diabolic pus la cale. Bulversat, barbatul ii reproseaza lui Defne ca i-a ascuns adevarul in tot acest timp si adopta o atitudine distanta fata de aceasta.

Intre timp, Elif si sora sa opresc la un hotel umil din Istanbul, unde decid sa locuiasca o perioada, desi nu este un loc sigur. Chiar daca Nazli insista sa il anunte pe Kahraman unde se afla pentru a veni sa le ofere sprijin, Elif refuza categoric sa ia legatura cu cei care au mintit-o si i-au schimbat  destinul.

Ingrijorat de starea lui Elif, Kahraman incearca din rasputeri sa o gaseasca, insa toate demersurile sale sunt in zadar. In cele din urma, acesta este anuntat de Nazli, ca ea si sora sa se afla in pericol. Disperat, Kahraman sare in ajutorul celor doua surori si incearca sa o convinga pe Elif sa accepte sprijinul sau si sa renunte la hotel.

Dupa multe insistente, tanara accepta propunerea lui Kahraman si merge impreuna cu sora sa in casa unui prieten al barbatului. Considerand ca este momentul sa ii marturiseasca lui Elif adevarul despre sarcina ei, Kahraman incearca sa ii vorbeasca insa ezita, inspaimantat de gandul ca tanara ar putea renunta la copil.

Coplesita de gelozie, Defne caute indicii in ceea ce il priveste pe Kahraman, pentru a afla daca acesta pastreaza legatura cu Elif. Tanara sufera un soc puternic atunci cand descopera ca sotul ei o viziteaza constant pe Elif, in casa prietenului lui si trece prin momente cumplite, crezand ca intre cei doi exista deja o poveste de iubire si ia o hotarare importanta in ceea ce priveste casnicia lor.Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate