Deea Maxer și iubitul ei vor să treacă la nivelul următor: „Robert vrea să fie tată”. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare

Author: Andreea Buinoschi

Relația lor durează de doar câteva luni, cei doi formând un cuplu la scurt timp după divorțul acesteia de Dinu Maxer

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Robert Drilea s-au plăcut, s-au apropiat repede și, în prezent, formează un cuplu. Deși relația lor nu este una longevivă, iubirea dintre ei este sinceră și s-au gândit la cum își doresc să arate viața lor, în viitor.

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, s-au apropiat și mai tare în urma vacanței pe care au petrecut-o în Grecia, lucru ce i-a făcut să discute despre posibilitatea întemeierii unei familii. Artista și partenerul ei își doresc foarte mult ca relația să evolueze și să ajungă într-un punct care să le permită să își îndeplinească această dorință.

Deea Maxer și Robert Drilea vor să aibă un copil

Deea Maxer are doi copii din relația cu fostul ei soț, Dinu Maxer, dar pare că nu vrea să se oprească aici, căci și Robert Drilea își dorește să fie tată. Dacă lucrurile merg bine între ei, aceasta nu exclude posibilitatea de a-i dărui un fiu sau o fiică.

Relația lor durează de doar câteva luni, cei doi formând un cuplu la scurt timp după divorțul acesteia de Dinu Maxer.

Chiar dacă nu au o istorie foarte mare în spate, Deea Maxer și Robert Drilea vor să aibă un viitor împreună și, din postările pe care le fac pe rețelele de socializare, se poate observa cât sunt de îndrăgostiți unul de altul.

Citește și: „Mi-a pus Robert pe deget inelul”. Deea Maxer a dat vestea cea mare, la doar câteva luni de relație

„Robert își dorește copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu, am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar, cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a spus Deea Maxer pentru playtech.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iubitul Deeai Maxer, apropiat de copiii artistei

Chiar dacă nu sunt ai lui, copiii Deei Maxer sunt foarte importanți pentru Robert Drilea. Când are ocazia, acesta petrece timp cu ei, în special cu fata lui Dinu Maxer, care, în urma divorțului, locuiește cu mama sa. Băiatul foștilor soți locuiește cu Dinu Maxer și, în prezent, amândoi se află pe litoralul românesc, unde desfășoară mai multe proiecte.

Una dintre condițiile pe care Deea Maxer le-a avut la începutul relației cu Robert Drilea a fost ca acesta să se înțeleagă cu cei doi copii ai săi, lucru de care acesta a ținut cont.  „Îi iubește foarte mult pe Andreas și pe Maysa. Își petrece foarte mult timp cu Maysa, pentru că locuim, oarecum, împreună. Locuim în două case, ori la mine, ori la el.

Dacă Maysa este în permanență cu mine, este în permanență și cu Robert.

Citește și: „Nu mai este fericită într-o relație”. Ce s-a observat la Deea Maxer, după ce a fost criticată că a plecat în vacanță cu iubitul ei, fără copii

S-au atașat unul de altul. Pentru mine, contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii”, a mai spus aceasta.