„Vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti”. Deea Maxer și Dinu Maxer se lovesc, din nou, de criticile celor din mediul online

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 iul 2023, 14:24

După divorț, amândoi au început să se implice și mai mult în sfera profesională

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au stârnit o revoltă puternică în mediul online, după ce au anunțat că divorțează. Cei doi sunt acuzați că nu mai petrec timp alături de copiii lor, lucru pe care l-au negat de mai multe ori.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat, artista și-a refăcut viața, dar amândoi încearcă să se ocupe de copii în așa fel încât micuții să nu le simtă lipsa prea tare. Cu toate acestea, unii internauți sunt de altă părere și, constant, îi pun la zid, acuzându-i că nu au grijă de cei mici.

Deea Maxer și Dinu Maxer, acuzați că nu mai au grijă de copii

După ce au decis că cel mai bine este să divorțeze, s-au asigurat că cei doi copii pe care îi au împreună nu vor suferi foarte mult. Prin urmare, Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc în care a locuit alături de Dinu. Fata lor locuiește cu artista, în timp ce fostul ei soț locuiește cu fiul lor. Prin urmare, cei doi sunt mereu aproape și se pot vedea atât între ei, cât și cu clălalt părinte.

După divorț, amândoi au început să se implice și mai mult în sfera profesionalăe, lucru ce i-a făcut pe cei din mediul online să le reproșeze, de mai multe ori, faptul că nu au grijă de copii și că i-au pus pe locul doi. Deși au negat acest lucru, acest fel de comentarii a continuat.

Citește și: Ce facultate a terminat Dinu Maxer? Artistul nu a vrut să profeseze în acel domeniu, deși avea 10 pe linie

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ultimul episod de acest fel a avut loc în urmă cu puțin timp, atunci când Dinu Maxer a fost invitat să cânte, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta a încărcat câteva secvențe în mediul online și s-a lovit de critici dure din partea internauților.  „Ce penibil ești! După divorț vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti!”,  a fost mesajul primit de Dinu Maxer. 

Dinu Maxer vrea să își facă iubită nouă

Dinu Maxer a încercat să își refacă viața, la scurt timp după divorțul de Deea Maxer, dar acesta nu a fost la fel de norocos precum fosta lui parteneră. El și fosta lui iubită s-au despărțit după dar câteva zile și, de atunci, artistul este singur. Cu toate acestea, nu și-a pierdut speranța și vrea să găsească o femeie care să îl atragă.

Citește și: „Eu nu caut aventuri”. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer. Artistul are mari pretenții de la cea care o va înlocui pe Deea Maxer

Mai mult decât atât, fostul soț al Deea Maxer este deschis la nou, după ce, multă vreme, a susținut că este atras doar de o anumită tipologie. În ultima vreme, după mai multe experiențe trăite, acesata și-a dat seama că, de fapt, lucrurile stau altfel și că este atras și de alte tipare, lucru ce îl face să fie

din ce în ce mai curios în legătură cu identitatea viitoarei sale partenere.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!