Deea de la "Puterea dragostei", secrete incredibile din culisele relatiei sale cu Bogdan Iordache! Iata cum l-a cunoscut si ce anume i-a impiedicat sa devina un cuplu adevarat!

Deea a facut marturisiri uluitoare despre relatia ei cu Bogdan Iordache.

Revenirea lui Bogdan Iordache in casa "Puterea dragostei" a fost o mare surpriza pentru toti concurentii, care l-au intampinat cu zambete si urale de bun venit, facandu-l sa se reintegreze rapid in grupul lor.
Bogdan a recunoscut inainte de plecarea din emisiune, ca isi dorea enorm sa o cunoasca mai bine pe Roxana, insa de aceasta data se pare ca a revenit hotarat sa o cucereasca pe Deea.
Aceasta a fost placut surprinsa atunci cand l-a vazut si l-a intrebat de ce nu a anuntat-o, semn ca cei doi tin legatura. Bogdan a spus ca si-a dorit sa ii faca o surpriza Deei.


In editia de astazi, Deea a dat cartile pe fata si a vorbit despre modul in care l-a cunoscut pe Bogdan Iordache, dar si cum a evoluat scurta lor relatie. Aceasta a marturisit ca l-a cunoscut pe Bogdan prin intermediul internetului si ca au stabilit de comun acord sa se inscrie in emisiune pentru a se cunoaste mai bine, insa planul lor nu a functionat, deoarece nu au reusit sa se sincronizeze si au intrat in "casa iubirii" in perioade diferite, fapt ce a dus la despartirea lor.

Citeste si: Bogdan Iordache de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie! Iata cum a fost surprins concurentul, in culise, alaturi de unul dintre colegii sai!

"Noi ne-am cunoscut pe internet! Mie nu imi venea sa cred ca el mi-a trimis cerere de prietenie! Ulterior am conversat foarte bine, i-am spus ca m-am inscris! La un moment dat m-au sunat, el a iesit din casa, eu nu am mai vrut sa vin! Si cand am intrat in casa, Mary intrase cu o saptamana inaintea mea si au inceput sa miste cate ceva ei! Si atunci am ramas dezamagita pentru ca eu, chiar daca eu aveau ceva impreuna, eu tot vorbeam cu el si nu mi-a spus!", a spus Deea.

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate