Decontaminare masiva la Bucuresti. STB dezinfecteaza toate vehiculele de transport in comun si refugiile

,

Societatea de Transport Bucureşti începe în noaptea de sâmbătă spre duminică decontaminarea vehiculele de transport în comun şi curăţarea refugiilor.

”S TB SA începe, în noaptea de sâmbătă spre duminică (29.02/ 01.03.2020), decontaminarea tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate în parcul circulant (dintre care 1.110 autobuze, 280 de tramvaie, iar restul- troleibuze). Procedeul utilizat este acela de a pulveriza în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceaţă densă de decontaminare, pe baza unei substanţe speciale care distruge virusurile. Acest proces se va desfăşura permanent şi va cuprinde, etapizat, toate vehiculele”, anunţă STB.

În paralel, tot pe timpul nopţii, STB SA a început un program de curăţare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a căii de rulare etc.

Totodată, sunt curăţaţi de vegetaţie şi vopsiţi la bază un număr de aproximativ 10 la sută din cei 15.000 de stâlpi aflaţi în administrare.

STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabile.

În cazul în care un vehicul aflat în traseu nu corespunde din punct de vedere al curăţeniei, călătorii pot comunica acest lucru, menţionând numărul de inventar/ numărul de înmatriculare şi linia pe care circulă acesta, la adresa de e-mail relaţ[email protected]

Citeste si: Coronavirusul va ajunge în majoritatea țărilor din lume, dacă nu chiar în toate. Avertizment OMS

Citeste si: Clujul, MAI POLUAT de cât Bucureștiul? Ce spune un deputat clujean

Citeste si: Coronavirus- Un baietel de cinci ani a fost gasit singur in casa, alaturi de bunicul decedat din cauza coronavirusului. Ce i-a spus batranul nepotelului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Foto - Abia acum a inceput descarcarea navei cu oi care s-a scufundat in noiembrie in Portul Midia

VIDEO: Ciolacu se răzbună la congresul UDMR pentru declarațiile lui Iohannis de anul trecut: Să nu ne mai auzim vorbe că iarăși vindem Ardealul

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Sapte teste pentru Coronavirus negative, la Timisoara. Femeia depistata pozitiv este intr-o stare buna

Ultima ora! Nimeni nu e protejat de cancer cu suplimente Omega3. Ce au descoperit cercetatorii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies