Declaratii neasteptate despre Nikita. Fratele de suflet a vorbit despre viata ei in Spania: "Are casa, are tot ce-i trebuie. Are un sot frumos si..."

Author: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Nikita castiga premiu dupa premiu la loteria din Spania. Cu tot ce a castigat pana acum, Nicoleta Ispas, pe numele real, a iesit cu fetele sale in oras.

Dupa ce si-a validat biletele, aceasta si echipa WOWbiz au mers la bazar. Blondina a castigat peste 1000 de euro cu o zi inainte, atunci cand echipa WOWbiz a filmat extragerea. Am mers cu ea la sediul loteriei si dupa ce toate biletele au fost verificate Nikita asteapta ca banii sa-i intre pe card. Insa, astia nu sunt toti banii castigati de vedeta, la sfarsitul anului trecut, Nikita a castigat 3000 euro cash si cate 5000 euro pe luna, timp de 6 ani.

"Vara e mai bine, iarna mai greu. Eu lucrez la o discoteca. Cel mai mult am castigat in jur de 1200 euro pe luna. In Romania e mai greu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


Nikita lucreaza la primarie, eu o respect foarte mult. Are casa, are tot ce-i trebuie. Are un sot frumos, are o casa, ce sa schimbe la ea.
N-are ce. Ar putea sa fie mai sociabila", a declarat fratele de suflet al Nikitei.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!