Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE. Amenzile pot ajunge la zeci de milioane de lei. Iată cum se DESCARCA corect formularele

,
Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE

Declaratia pe propria raspundere din nou obligatorie

[Sursa foto: Facebook]

Valul patru al pandemiei de coronavirus face ravagii în țara noastră, astfel Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis impunerea unor măsuri mult mai dure în localitățile unde incidența a depășit anumite praguri. Declarația pe propria răspunere a devenit din nou obligatorie. Cum se descarcă corect formularele pentru a nu lua amenzi usturătoare?


In articol:

CJSU a decis impunerea unor noi măsuri anti-COVID pentru localitățile în care incidența a depășit anumite praguri. În Timișoara, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, dar și în alte localități se va impune carantina de noapte din acest week-end, iar în Bucovăț și Moravița carantina se va implementa în toate zilele săptămânii.

Decalarația pe propria răspundere din nou OBLIGATORIE

Declarația pe propria răspundere devine din nou obligatorie în localitățile unde rata de incidență este peste 6 la mia de locuitori. Potrivit CJSU, carantina de noapte va fi instituită în municipiul Timișoara din acest week-end, după ce incidența cazurilor de COVID-19 a atins pragul de 4,49 la mia de locuitori, totodată, de la sfârșitul acestei săptămâni magazinele vor avea program până la ora 18:00.

De asemenea, în două localități din Timiș rata de infectare a depășit pragul de 7,5 la mia de locuitori, iar acolo restricțiile vor fi aplicate și în timpul săptămânii. Masca de protecție devine obligatorie în jurul piețelor, spitalelor și magazinelor.

Cum se descarcă corect declarația pe propria răspundere

Prefectura Timiș a anunțat, printr-un comunicat de presă, că localitățile Bucovăț și Moravița au depășit rata de infectare de 7,5 la mia de locuitori.

În ceea ce privește organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente la sfârșit de săptămâna se va lua o decizie vineri.

Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE

Declarația pe propria raspundere

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că, din 23 septembrie, în Timișoara, dar și în celelalte localități care depășesc rata de infectare de 3 la mia de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe raza de 25 de metri, în jurul spațiilor publice, precum piețe, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești.

Citeste si: OFICIAL! S-a impus carantina de noapte. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

Adeverința de angajator, model

Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE

Adeverinta angajator

Totodată, potrivit HG 923 din 9 septembrie 2021, în toate localităţile unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 7,5/1.000

de locuitori se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20,00-5,00, cu mai multe excepţii, printre care deplasarea în interes profesional sau pentru asistenţă medicală.

Declarația pe propria răspunere, model zi

Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE

Declarația pe propria răspundere, model zi

Citeste si: Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență. Lista completă a restricțiilor care vor intra în vigoare. Magazinele se vor închide la ora 18:00 unde rata este între 4 și 6 la mia de locuitori

 

Citește-ne pe
Citește și:

Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență. Lista completă a restricțiilor care vor intra în vigoare. Magazinele se vor închide la ora 18:00 unde...

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

OFICIAL! S-a impus carantina de noapte. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

Marele oraș din România care intră în CARANTINĂ! Se reintroduce declarația pe propria răspundere!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies