Decizie surprinzatoare a Curtii de Apel Bucuresti. Pedepasa lui Adrian Nastase, REDUSA CU 7 ZILE

Decizie surprinzatoare a Curtii de Apel Bucuresti. Pedepasa lui Adrian Nastase, REDUSA CU 7 ZILE

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca cele sapte zile petrecute de Adrian Nastase in Spitalul Floreasca inainte de a fi incarcerat sa fie scazute din condamnarea la doi ani de inchisoare primita in dosarul "Trofeul calitatii".

In 2 octombrie, Tribunalul Bucuresti a respins cererea fostului premier Adrian Nastase, el contestand decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au admis contestatia, decizia fiind definitiva. Astfel, Adrian Nastase va avea de executat cu sapte zile mai putin din pedeapsa de doi ani de inchisoare dispusa in dosarul "Trofeul calitatii", fiind scazuta perioada din 20 pana in 26 iunie, cand a stat internat in Spitalul Floreasca dupa tentativa de sinucidere.

In 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare.

Fostul prim ministru a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

In seara aceleiasi zile, Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, politistul care venise sa puna in executare sentinta a intervenit, iar in confruntare politicianul si-a tras un glont in gat, care i-a lezat si umarul, rana provocata nefiind fatala.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate