Decizie șoc a lui Jador! A părăsit casa "Puterea dragostei" împreună cu Mariana: "Facem 5 copii"

Jador și Mariana au fost protagoniștii unor scene incredibile în emisiunea de astăzi a show-ului "Puterea dragostei" de la Kanal D.Jador a testat iubirea Marianei pentru el. Pentru a vedea dacă sentimentele ei sunt reale, Jador i-a propus Marianei să plece din casa "Puterea dragostei" împreună. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Mariana și-a făcut bagajul în grabă, pentru a părăsi casa cât mai repede alături de bărbatul pe care îl iubește, Jador. A și lăsat lucruri în casă de dragul de a fi cât mai repede alături de Jador.

Bianca a intrat în jocul lor, prefăcându-se că încearcă să-l convingă pe acesta să rămână în casă.

"Vai, pleacă Jador! Doamne, pleacă Jador, nu-mi vine să cred", a spus Bianca. "Jador, vino înapoi, n-ai cum să pleci cu ea! Jador, nu-i genul tău de fată, crede-mă. Jador, o să te înșele Mariana, ai să vezi", a continuat Bianca.

"Niciodată!", a replicat Mariana. 

Jador și Mariana

Jador a părăsit casa "Puterea dragostei" împreună cu Mariana

Iată cum a continuat dialogul:

Bianca: Nu-ți trebuie femei ușoare

Mariana: Tu ești ușoară

Jador: Comănici, eu plec

Bianca: Crede-mă că o să te înșele Mariana

Mariana: Facem 5 copii

"Ea chiar crede că pleacă cu Jador acasă", le-a spus Bianca fetelor. Andreea Pirui nu credea însă că Mariana a fost păcălită, fiind de părere că i-a făcut jocul lui Jador.

Ce spunea Jador despre Mariana mai demult

Mariana recunoștea încă de la începutul intrării în casa "Puterea dragostei" că este atrasă de Jador, însă acesta nu și-a dorit și nu își dorește o relație cu ea, ci doar ca ei să fie prieteni.

”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, declara Jador despre Mariana.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate