Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de la Kanal D a explicat totul pe rețelele sociale

Autor: Diana Ghita

Ce mesaj a transmis Christian Sabbagh despre Georges

Sursa: Facebook Christian Sabbagh

După ce, în ultima vreme, Christian Sabbagh a făcut diverse postări pe Facebook cu băiețelul său bolnav de autism, acesta a fost determinat de oamenii din online să ia o decizie foarte importantă.

Christian Sabbagh este tatăl unui frumos băiețel, pe nume Georges, care se confruntă cu TSA, o tulburare de spectru autist. Deși familia lui trece prin clipe dificile, prezentatorul Știrilor Kanal D nu a uitat să se bucure de micile progrese făcute de micuț.

Christian Sabbagh a făcut dezvăluiri despre starea fiului său, Georges

Zilele acestea, bărbatul a publicat, pe pagina lui personală de Facebook, mai multe postări în care le-a arătat internauților lucrurile pe care Georges reușește să le învețe foarte rapid și să le pună în aplicare, în ciuda

afecțiunii de care suferă.

Joi, Christian Sabbagh a postat o filmare în care se bucura de timpul liber alături de fiul lui. Mai exact, cei doi s-au filmat cum se jucau cu mingea, în curte. În imagini, se poate observa că, după numeroasele tratamente și o operație, micuțul face progrese semnificative.

Același lucru se poate observa și într-un alt clip, postat vineri, pe 24 mai, de prezentator, în care a fost cu adevărat surprins de faptul că Georges a reușit să pornească, de unul singur, motorul unui scuter, fără să-i fi arătat cineva cum se

face acest lucru.

Citește și: Problemele pe care le întâmpină Christian Sabbagh în sistemul de sănătate din România: „Eu trebuie să rezolv problemele copilului meu” De ce a ales să-și trateze fiul în străinătate

Ce decizie a luat Christian Sabbagh cu privire la fiul său

Deși Sabbagh a vrut să le împărtășească oamenilor din online bucuria pe care o simte atunci când vede evoluția copilului, acesta a primit multiple reacții negative din partea internauților, motiv pentru care a hotărât să nu mai facă publice detalii despre familia lui,

respectiv despre starea de sănătate a lui Georges.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Dragii mei prieteni, am dorit să împărtășesc cu dumneavoastră evoluția fiului meu pentru că m-ați rugat să vedeți rezultatele. Dacă până nu demult era apatic și retras, astăzi îl văd activ, curios și mă uimește cu toate cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, într-o tăcere profundă. 

Din păcate, în această călătorie minunată am întâlnit și oameni care, în loc să ofere sprijin și încurajare, preferă să răspândească venin și răutate.

Dar vreau să știți că sunt un părinte care își cunoaște responsabilitățile. Știu cum să-mi educ copiii și înțeleg importanța prevenirii. Nu sunt inconștient să las cheile de la mașină sau un pistol pe mâna unui copil, pentru că ambele, consider eu, sunt letale.

Cu inima grea, am decis că de astăzi nu voi mai posta nimic legat de familia mea”,  a scris prezentatorul într-o postare recentă pe Facebook.

Citește și: Fiica lui Christian Sabbagh a lansat primul sau videoclip! Parintii talentatei fetite, mai emotionati decat aceasta, la filmari. Anais: “Sunt mandra de mine!"

Însă, odată cu acest anunț, Christian Sabbagh a ținut ca, prin exemplul personal, să îi încurajeze pe părinții aflați în situații similare să nu renunțe la lupta cu autismul, întrucât evoluția lui Georges demonstrează că, prin mari eforturi, această problemă

poate fi rezolvată.

„Cu tact, răbdare, înțelepciune și, din păcate, cu foarte mulți bani, autismul poate fi învins.(...) Vă asigur, dragi prieteni, că împreună putem învinge orice obstacol pentru binele copiilor noștri. Să nu ne pierdem niciodată speranța și să continuăm să luptăm, pentru că ei merită tot efortul și iubirea noastră necondiționată”,  a mai transmis omul de televiziune.