Decizia de ultimă oră luată de președintele american Joe Biden în ce privește Ucraina în urma convorbirii de 40 de minute cu președintele ucrainean Zelenski

,
Joe Biden a deblocat 350 de milioane de dolari pentru echipament militar Ucraina

Joe Biden a dat 350 de milioane de dolari Ucrainei

Presedintele american Joe Biden a deblocat 350 de milioane de dolari pentru echipament militar destinat Ucrainei in razboiul cu Rusia.


In articol:

Joe Biden, ajutor in valoare de 350 de milioane de dolari pentru echipament militar destinat Ucrainei in mijlocul razboiului cu Rusia

Citeste si: Volodemir Zelenski a refuzat negocierile în condițiile impuse de invadatorii rusi. Ce l-a revoltat pe liderul ucrainean

Presedintele american Joe Biden a deblocat 350 de milioane de dolari pentru ajutor militar oferit Ucrainei in mijlocul razboiului care a inceput in urma cu doua zile. Intr-un memorandum adresat Secretarului de Stat, Antony Bliken, Biden a cerut 350 de milioane de dolari sa fie alocati echipamentului militar pentru apararea Ucrainei. Aceasta este cea de-a treia transa de bani data de SUA Ucrainei. Ultimele dati au fost alocat sprijin financiar Ucrainei in valoare de 60 de milioane si 250 de milioane de dolari potrivit cnn.com.

 

Se aud focuri de arma si explozii in interiorul capitalei Ucrainei

Citeste si: Japonia, sub amenințarea Coreei de Nord la scurt timp după ce a ajutat Ucraina

Ultima transa de bani in valoare de 350 de milioane de dolari a venit in urma discutiei telefonice de 40 de minute intre Biden si presedintele ucrainian Volodemir Zelenski in care au discutat solutii concrete de aparare.

In aceste momente se duc lupte grele in inima capitalei Ucrainei, Kiev. Mai multe explozii si focuri de arma au fost auzite pe strazile Capitalei in mai multe zone printre care si Gradina Zoologica din Kiev. Un al doilea avion militar rusesc ar fi fost doborat la 58 de kilometri de Kiev.

Atacuri de strazile Kiev-ului in aceasta dimineata

Se adud explozii si focuri de arme in aceasta dimineata pe strazile Kiev-ului

Armata ucraineană a anunţat că a respins un atac al forţelor ruse pe o stradă din Kiev.  "Atacul este respins", a anunţat armata ucraineană, într-un mesaj pe Facebook, în care prezintă o fotografie cu un nor mare de fum ridicându-se în mijlocul unei zone urbane.

Potrivit Reuters, este vorba de o bază militară care ar fi fost atacată de forţele ruse. Armata anunţă că "lupte grele" se duc la Vasilkiv, la 30 de kilometri de Kiev, unde ruşii încearcă să aducă paraşutişti.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Președintele Zelenski, declaraţii cutremurătoare în cea mai recentă convorbire cu liderii UE: "Aș putea muri în următoarele 48 de ore"

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine erau cele 46 de persoane găsite moarte într-o remorcă de camion. Toți au murit din cauza insolației și epuizării

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies