Decizia de ultimă oră luată de președintele american Joe Biden în ce privește Ucraina în urma convorbirii de 40 de minute cu președintele ucrainean Zelenski

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 feb 2022, 11:44

Joe Biden a dat 350 de milioane de dolari Ucrainei

Presedintele american Joe Biden a deblocat 350 de milioane de dolari pentru echipament militar destinat Ucrainei in razboiul cu Rusia.

Joe Biden, ajutor in valoare de 350 de milioane de dolari pentru echipament militar destinat Ucrainei in mijlocul razboiului cu Rusia

Citeste si: Volodemir Zelenski a refuzat negocierile în condițiile impuse de invadatorii rusi. Ce l-a revoltat pe liderul ucrainean

Presedintele american Joe Biden a deblocat 350 de milioane de dolari pentru ajutor militar oferit Ucrainei in mijlocul razboiului care a inceput in urma cu doua zile. Intr-un memorandum adresat Secretarului de Stat, Antony Bliken, Biden a cerut 350 de milioane de dolari sa fie alocati echipamentului militar pentru

apararea Ucrainei. Aceasta este cea de-a treia transa de bani data de SUA Ucrainei. Ultimele dati au fost alocat sprijin financiar Ucrainei in valoare de 60 de milioane si 250 de milioane de dolari potrivit cnn.com.

 

Se aud focuri de arma si explozii in interiorul capitalei Ucrainei

Citeste si: Japonia, sub amenințarea Coreei de Nord la scurt timp după ce a ajutat Ucraina

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Ultima transa de bani in valoare de 350 de milioane de

dolari a venit in urma discutiei telefonice de 40 de minute intre Biden si presedintele ucrainian Volodemir Zelenski in care au discutat solutii concrete de aparare.

In aceste momente se duc lupte grele in inima capitalei Ucrainei, Kiev. Mai multe explozii si focuri de arma au fost auzite pe strazile Capitalei in mai multe zone printre care si Gradina Zoologica din Kiev. Un al doilea avion militar rusesc ar fi fost doborat la 58 de kilometri de Kiev.

VIDEO Donald Trump va candida la alegerile prezidențiale din 2024: „Pregătiți-vă, asta e tot ceea ce vă spun”

Armata ucraineană a anunţat că a respins un atac al forţelor ruse pe o stradă din Kiev.  "Atacul este respins", a anunţat armata ucraineană, într-un mesaj pe Facebook, în care prezintă o fotografie cu un nor mare de fum ridicându-se în mijlocul unei zone urbane.

Potrivit Reuters, este vorba de o bază militară care ar fi fost atacată de forţele ruse. Armata anunţă că "lupte grele" se duc la Vasilkiv, la 30 de kilometri de Kiev, unde ruşii încearcă să aducă paraşutişti.

 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.