DECIZIA care va bucura mii de romani: Ce hotarare a luat Crin Antonescu!

,

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Crin Antonescu a precizat ca, in sedinta USL, s-a ajuns la consens pe acest subiect. "Pentru comisia speciala care azi isi va da obstescul sfarsit si va da vot final... principiul este urmatorul: raport de respingere pentru actualul proiect al Guvernului si in concluzii se vor face cateva recomandari majore pentru constituirea unui cadru legislativ", a anuntat Antonescu.

"Acest proiect va fi respins", a mai spus Antonescu, precizand ca o noua lege va stabili criterii generale pentru exploatarile viitoare. Liderul PNL a explicat solutia convenita la nivelul USL.

"Exprima intentia comuna nu de a bloca exploatarea, nu de a bloca dezvoltarea, ci de a construi o legislatie care sa dea sansa dezvoltarii, sa dea sansa exploatarii nu doar la Rosia Montana sau in alte chestiuni punctuale, ci ca un cadru general, in conditii convenabile, rentabile, rezonabile pentru statul roman si pentru economia romaneasca, in conditii de respectare a standardelor de dezvoltare durabila, in conditii de respectare a standardului de mediu", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mentionat ca "se deschid toate posibilatatile pentru ca o legislatie sanatoasa, transparenta, bazata pe criterii foarte ferme si universal acceptate(...) sa fie reglementate".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 2 martie 2021 - VIDEO. Dan Barna răspunde dacă se teme de Cioloș!

Palatul Administrativ din Suceava arde de peste 3 ore: clădirea s-ar putea prăbuși în orice moment

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Un nou partid politic a apărut oficial în România! Ce nume neobișnuit are

Ce salariu are Nicușor Dan și cât câștigă subalternii lui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies