Decizia a fost luata! Cand creste SALARIUL MINIM! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

,

Incepand cu data de 1 decembrie 2018, salariul de baza minim brut garantat va creste de la 1.900 lei la 2.080 lei, pentru un program complet de lucru de 166 de ore pe luna.

Potrivit unei Hotarari de Guvern, adoptatat in sedinta de miercuri, valoarea medie a salariului minim brut reprezinta, in plata, 12,53 lei/ora.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat recent ca valoarea salariului minim se va face diferientat, in functie de vechimea in munca si de studii.

„Majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata la 2.080 lei se va aplica lunar incepand cu data de 1 decembrie 2018; Majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata la 2.350 lei se va aplica lunar incepand cu data de 1 decembrie 2018 pentru personalul incadrat pe functii cu nivel de studii superioare cu vechime in munca de cel putin un an si pentru personalul cu vechime in munca peste 15 ani”, se arata intr-o adresa inregistrata la ministerul condus de Olguta Vasilescu, potrivit cotidianul.ro.

 

 

Citește și:

Vedeta surprinsa la un masaj cu ciocolata! „Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!”

Vești bune pentru angajatori: Testele COVID-19 ar putea deveni cheltuieli deductibile și neimpozabile

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 23 octombrie. Vremea, extraordinar de caldă!

Experiment! Cât de eficiente sunt, de fapt, măştile de protecţie în prevenirea noului coronavirus

Ellie White, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus: "S-a manifestat mai violent la mine..." Ce simptome a avut artista?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies