Decizia a fost luata! Cand creste SALARIUL MINIM! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

,

Incepand cu data de 1 decembrie 2018, salariul de baza minim brut garantat va creste de la 1.900 lei la 2.080 lei, pentru un program complet de lucru de 166 de ore pe luna.

Potrivit unei Hotarari de Guvern, adoptatat in sedinta de miercuri, valoarea medie a salariului minim brut reprezinta, in plata, 12,53 lei/ora.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat recent ca valoarea salariului minim se va face diferientat, in functie de vechimea in munca si de studii.

„Majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata la 2.080 lei se va aplica lunar incepand cu data de 1 decembrie 2018; Majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata la 2.350 lei se va aplica lunar incepand cu data de 1 decembrie 2018 pentru personalul incadrat pe functii cu nivel de studii superioare cu vechime in munca de cel putin un an si pentru personalul cu vechime in munca peste 15 ani”, se arata intr-o adresa inregistrata la ministerul condus de Olguta Vasilescu, potrivit cotidianul.ro.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tensiuni mari in tabara Faimosilor! "Jador face pe nebunul!" Aflati ce se va intampla ASTAZI, 17 ianuarie, intr-un nou joc de recompensa plin de adrenalina, la...

Un bărbat puternic înarmat a fost arestat în apropierea Capitoliului

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Start vot! Liniile de votare se deschid la Survivor Romania! Trimite SMS cu numele acestuia la 1230! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies