De Paste, Dorin Cioaba a dat mielul pe porc. A pregatit un ospat de zile mari pentru invitati!

Asa pregatiri de Paste mai rar! Ca sa le potoleasca foame invitatilor care-i vor umple curtea, Dorin Cioaba le-a pregatit cantitati uriase de mancare. Si nu s-a dat in laturi de la munca.

Agitatie mare in gospodaria lui Dorin Cioaba! Numai maine nu-i poimaine si vine Craciunul, pardon Pastele, ca daca ar fi sa ne luam dupa animalul sacrificat de liderul romilor, in noaptea de Inviere, ar trebui sa cante Stefan Hrusca vreo colinda.

Pe masa de Paste vor fi, deopotriva, bucate de porc, de miel si de curcan. Asa este traditia. Sa nu credeti ca Dorin Cioaba a descoperit vreo gaina cu oua de aur. Nici in visterie nu a umblat, ci cunoaste un secret.

Cum in palatul de la Sibiu sunt asteptati peste 200 de invitati, masa de Paste va fi pe masura: incarcata cu tot felul de bucate alese, pregatite in cantitati uriase. Patru gospodine au framantat cozonacul regal. Pregatirile in bucatarie tin trei zile. La fel ca petrecerea din zilele de sarbatoare.

##VIDEO109725##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate