De la 1 februarie, românii primesc bani de la stat! Cine va beneficia de aceşti bani. Anunţul a venit de la Guvern în urmă cu puţin timp

,
Bani de la stat de la 1 februarie
Românii primesc bani de la stat începând cu 1 februarie

Vestea că românii vor primi bani de la stat începând cu 1 februarie a venit cum nu se putea mai bine. Anunţul a fost făcut de un reprezentant al Guvernului Cîţu.


In articol:

Veste extrem de bună pentru români, începând cu 1 februarie vor primi bani de la stat. Anunţul oficial a fost făcut de un reprezentant al Guvernului Cîţu.

Cine va beneficia de banii de la stat

Românii vor primi mai mulţi bani de la stat începând cu 1 februarie, este anunţul făcut de ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Aceasta a dezvăluit că alocaţiile vor intra de la 1 februarie mărite cu 20%. Adică de la 1 februarie copiii vor primi 200 de lei de la stat. Mai mult, următoarea majorare depinde de decizia Parlamentului.

"Alocaţiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20%. Pentru calendarul de majorare a alocaţiilor avem o lege în Parlament şi vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20%”, a spus Raluca Turcan la un post de televiziune.

O nouă majorare va avea loc în luna iulie

Raluca Turcan a declarat că următoarea majorare a alocaţiilor va avea loc în iulie şi august. Ministrul Muncii a scris pe Facebook la finalul anului trecut că alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie. 

Astfel, alocaţia pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani va ajunge la suma de 214 lei pe lună.

“Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a

scris atunci Turcan.

Citeste si: Bani pentru dublarea alocatiilor din impozitarea pensiilor speciale. Ciolacu: "Garantez ca PSD nu va ataca aceasta ordonanta"

Perioada dificilă pentru pensionari

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România (FNPR), Preda Nedelcu anunță o perioadă grea pentru cei care au pensii de 1.000 de lei, hotărârea a fost luată de Guvern.

Preda Nedelcu, Preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, este de părere că propunerea Guvernului de indexare a pensiilor cu 3% este o umilire pentru tensionarii din întrega ţară. 

Lovitura cu adevărat dificilă este în cazul celor care încasează o pensie de 1.000 de lei, această indexare reprezintă o ”jignire” și totodată o umilire fără precedent la adresa pensionarilor.

Preşedintele FNPR a mai subliniat că o parte dintre contribuţiile angajaţilor, care ar trebui să ajungă la bugetul de asigurări sociale, nu ajung acolo. Acesta a mai amintit că a transmis deja o scrisoare către ministrul Muncii, Raluca Turcan, în care se explică foarte clar punctul de vedere al FNPR cu privire la situația pensionarilor. 

Citeste si: Pensii 2021. Toate pensiile vor fi recalculate! Anunțul momentului pentru pensionari!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Anunt pentru românii cu pensii de 1.000 de lei! Hotărârea a fost luată de Guvern in urma cu putin timp

Cod galben de amenințare teroristă, prelungit în Crimeea - Decizia, luată la câteva ore după exploziile de la un aerodrom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Legea privind dublarea alocatiilor, neconstitutionala. Florin Citu: "Sa-si ceara scuze romanilor ca i-au mintit"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies