De ce și-a renegat Cătălin Zmărăndescu copiii? Ce spune fostul luptător despre ruptura dintre el și copiii din prima căsătorie: ”În viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu”

Author: Madalina Maftei

De ce și-a renegat Cătălin Zmărăndescu copiii

Sursa: Captură KANAL D

Cătălin Zmărăndescu a rupt legătura cu cei doi copii din prima căsătorie. Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul luptător a dezvăluit care este, de fapt, motivul care a dus la ruptura de copiii săi.

De-a lungul timpului, presa a scris despre ruptura dintre Cătălin Zmărăndescu și cei doi copii ai săi din prima căsătorie, se pare că aceasta ar fi intervenit în urma unor declarații pe care fostul sportiv le-a făcut în spațiul public. Fostul luptător și-ar fi renegat copiii din primul mariaj, spunând că are doar doi copii, făcând referire la cei din al doilea mariaj. Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Zmărăndescu a demontat tot ce s-a scris în presă despre familia sa și a dezvăluit care este adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre el și

copiii din prima căsnicie.

De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu copiii săi din prima căsătorie

”De ce v-ați renegat copiii?” este întrebare roșie pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Cătălin Zmărăndescu la maratonul celor 40 de întrebări.

Fostul luptător a dezvăluit că nu și-a renegat copiii, ci ei au rupt legătura cu el. Despre Mihai, fiul lui cel mare, spune că el a rupt legătura, deși erau extrem de apropiați și l-a susținut tot timpul pe plan profesional.

Despre Alexandra, fiica lui, spune că nu are așteptări de la ea, căci a fost crescută mai mult de mama ei. 

Citește și: Ce face fiul lui Cătălin Zmărăndescu pe Tik Tok. În ce măsură calcă pe urmele tatălui său

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sportivul regretă decizia pe care fiul lui a luat-o, însă este sigur că roata se va întoarce și viața îi va da ce merită.

”Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai, el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine.

Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște(...) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el. După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine.

N-am să pot să înțeleg vreodată ce l-a determinat să rupă legătura cu mine, faptul că după acest lucru a început să arunce cu noroi în mine și să monetizeze chestia asta spune un singur lucru, vă las pe voi să spuneți în ce categorie se încadrează el. Singurele lui momente de glorie pe rețelele de socializare sunt când postează cu mine, eu niciodată nu o să-i răspund.(...)

Un lucru va trebui să fie sigur, în viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu. Știe că nu are dreptate, dar îl las să se dea cu capul de pereți. A avut șansa să vină să se împace cu mine, a preferat să arunce cu noroi.(...) Dacă îți e rușine de numele Zmărăndescu, de ce monetizezi pe numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume dacă ai spus că ți s-au închis ușile”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre cei doi copii din prima căsătorie.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu copii. De câte ori a devenit tată fostul luptător și ce relație are cu copiii lui