De ce prima soție aduce norocul banilor în viața bărbatului. Lidia Fecioru, sfaturi utile care îți pot schimba viața: ,,Primul venit e primul servit”

Autor: Diana Bostan

Lidia Fecioru în cadrul emisiunii ”Follow us”

Sursa: Captură YouTube

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, face dezvăluiri inedite despre norocul adus de prima soție în viața unui bărbat. Iată cum se manifestă acest lucru!

Invitată în cadrul emisiunii ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru, a vorbit despre bani, despre căsnicie, dar și despre energiile dintre un bărbat și o femeie.

De ce prima soție aduce norocul banilor în viața bărbatului 

Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că prima soție este cea care aduce norocul banilor în viața unui bărbat și că aceasta îl poate influența și în cazul unui divorț sau în cazul unei alte căsnicii.

Deși poate interveni un divorț, acel bărbat este legat de prima soție în fața lui Dumnezeu. Lidia Fecioru susține că acest lucru este valabil doar în cazul bărbaților, nu și al femeilor.

Citește și: Lidia Fecioru, dezvăluiri din cariera ei: „Am spus unui om că o să moară! S-a întâmplat”. Cum a descoperit bioenergoterapeutul acest har

„Primul venit e primul servit.

După cununie, chiar dacă îți dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.”,
a dezvăluit Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Aceasta susține că femeia vine cu energia echilibrului casei, indiferent de atitudinea sau de comportamentul bărbatului din trecut. Acesta este și motivul pentru care multe cupluri rămân împreună, deși relația nu funcționează cum cei doi și-ar dori.

Ce spune Lidia Fecioru despre bărbatul care vine la momentul potrivit în viața unei femei

Lidia Fecioru a menționat că femeile nu atrag în niciun fel bărbații, ci aceștia vin în viața lor atunci când consideră că este momentul potrivit.

Ea a remarcat că deseori acestea au momente în care refuză datorită dezamăgirilor anterioare și a zidurilor pe care le ridică pentru a se proteja.

Citește și: Lidia Fecioru, despre momentul în care a prezis moartea unei persoane: „N-am să uit niciodată”. Care este motivul pentru care parapsihologul evită să mai dezvăluie data morții

Bioenergoterapeutul a subliniat că există o tendință de a-i considera pe toți bărbații la fel și de a-i compara.

Ea a avertizat că, dacă lecția nu este învățată din primele experiențe, acestea vor continua să atragă aceeași tipologie de bărbați în viața lor.

Lidia Fecioru vine și cu sfaturi pentru femeile care se află în căutarea fericirii, a bărbatului care să aducă norocul în viața lor.

„În primul rând, trebuie să știm ce vrem. În al doilea rând trebuie să vedem și lucrurile negative ale unui bărbat sau femei, dacă le-am putea suporta în viața noastră sau nu.

Și-n al treilea rând, să ne luăm noi instinctul și să mergem după noi.”, a mai spus Lidia Fecioru, la ”Follow us”.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.