Emisiunea “Follow us!” va avea premiera luni, 11 martie, la Kanal D2!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 04 mar 2024, 18:56

Când începe emisiunea prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici 

Sursa: Kanal D

Teo Trandafir şi Ilinca Vandici vor fi în direct, la Kanal D2, de luni până joi, de la 15:00

“Follow us!”, emisiunea magazin prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15:00.

Când începe emisiunea prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici

Show-ul va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi, şi va conţine informaţie proaspătă, din domenii diverse, de interes pentru publicul larg, precum şi dezvăluiri din showbiz şi culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D şi Kanal D2, precum “Casa iubirii” sau mult asteptat-ul reality “Insula de 1 milion”, ce va începe

în curând, la Kanal D. In show-ul prezentat de cele doua carismatice vedete vor fi dezbătute şi cele mai noi trenduri din online.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Teo Trandafir şi Ilinca Vandici îşi vor da întâlnire cu telespectatorii, în fiecare după-amiză, de la ora 15:00, de luni până joi, la Kanal D2, cu

poftă de viaţă, curiozitate, umor şi cele mai arzătoare subiecte.

Fii, aşadar, la curent cu cele mai proaspete informaţii, află noutăţile din online şi numai, urmărind “Follow us!”, emisiunea magazin ce are premiera luni, 11 martie, de la 15:00, la Kanal D2. Teo Trandafir şi Ilinca Vandici te vor astepta să li te alături la cele mai relaxate şi în acelaşi timp fierbinţi dezbateri despre ceea ce ne preocupă zi de zi!