De ce ne parfumăm?

,

Parfumul este un produs pe care ne place să îl oferim sau să îl primim, fie că îl purtăm zi de zi sau doar la ocazii mai speciale. Un parfum ne face să fim mai frumoase, chiar dacă acest lucru nu este vizibil. Există mii de motive pentru care ar trebui să purtăm un parfum.

 

Parfumul, un semn de respect

Astfel, dacă ai decis și tu să pleci în căutare de parfumuri, trebuie să știi că parfumul posedă particularitatea de a fi comercializat alături de alte produse de frumusețe în magazinele de specialitate. Drept urmare, parfumul este la fel ca și săpunul sau deodorantul, un semn de igienă. Parfumul, datorită caracteristicilor sale, este un semn de respect față de tine însuți și față de ceilalți.

Le arată celorlalți că ești o persoană care se îngrijește. Caută și tu un magazin parfumuri de încredere și achiziționează un parfum pe placul tău.

Parfumul, un atu de seducție

Parfumul reprezintă și modalitatea perfectă de a-i seduce pe ceilalți. Ne parfumăm adesea înainte de prima întâlnire sau înainte de o întâlnire amoroasă cu partenerul de viață. Posedă un caracter special, evocă o anumită idee de feminitate. Marilyn Monroe, care declara că dormea goală, doar cu câteva pufuri de Chanel N°5, a ridicat parfumul la rangul de veritabil atu de seducție. Parfumul conferă femeii cere îl poartă o anumită aură de mister. Unii îi conferă proprietăți afrodisiace însă parfumul este, înainte de toate, un atu de seducție.

Parfumul, o semnătură olfactivă

Cei care poartă un parfum zi de zi știu bine acest lucru: chiar dacă suntem fideli unui miros anume, parfumul devine o semnătură.

Este o aromă care ne caracterizează până devine marca noastră proprie și care ne marchează prezența într-o manieră aproape animalică. Parfumul are misiunea de a ne reflecta personalitatea, de a spune multe lucruri despre noi.

Parfumul reprezintă foarte bine și o manieră de a comunica însă care privilegiază mai degrabă mirosul decât privitul, vederea sau atingerea. Dacă este în acord cu ceea ce suntem sau ceea ce vrem să fim, parfumul riscă să se transforme în parfumul la care nu vom renunța niciodată, parfumul pe care îl vom purta mereu, cu orice ocazie.

Indfidelitățile sunt întotdeauna posibile și numeroase sunt femeile care, pentru a-și adapta parfumul unui anotimp sau unei ocazii, jonglează între mai multe parfumuri. Esential este ca un parfum să fie sursă de încredere în sine, restul vine în mod natural.

 

Citește-ne pe
Citește și:

EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in casatorie: “Am plans de bucurie!”

CCR critică Parlamentul pentru haosul de la începutul stării de alertă: 'Adaugă în mod nepermis la textele constituţionale'/ MOTIVARE

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

George Simion, liderul AUR, invitatul de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Squid game sezon 2. Când începe noul sezon al serialului Jocul Calamarului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies